19 Μαρτίου 2024

Breaking News

Επενδύσεις: Ενδιαφέρεστε για τα σκ@τά ή για το καλό πράμα;

Επενδύσεις: Ενδιαφέρεστε για τα σκ@τά ή για το καλό πράμα;

Σήμερα έχουμε υπερπληροφόρηση, η οποία οδηγεί σε παραπληροφόρηση. Σήμερα, έχουμε να επιλέξουμε μεταξύ τόσων πολλών πληροφοριών, σχετικά με το ποια είναι σωστή και ποια ψευδής, ανακριβής κλπ.

Μαντέψτε … Αφήστε τον χρόνο να φιλτράρει τα καλά και τα κακά …

• Εάν παρακολουθείτε την αγορά καθημερινά, συνεχώς, εκτίθεστε σε υπερπληροφόρηση και το μεγαλύτερο μέρος της, είναι ανούσιο, ψευδές, άχρηστο, και … σας δημιουργεί σύγχυση.
• Και εάν είστε συχνά σε σύγχυση, θα αποτύχετε στις χρηματιστηριακές σας επενδύσεις.

• Αν όμως όντως μακροχρόνιος επενδυτής, ρίχνετε μια ματιά στην αγορά μια φορά στις δυο εβδομάδες, προσλαμβάνετε μόνο τις πραγματικές και χρήσιμες πληροφορίες διότι μόνο αυτές επιβιώνουν στο πέρασμα του χρόνου (όλες οι άλλες είναι απλά πληροφοριακά σκατά, άχρηστα, που εξαφανίζεται η επίδρασή τους μετά από λίγες μέρες), συν το ότι, εξοικονομείτε πολύ χρόνο, για να κάνετε άλλα πράγματα – ο χρόνος (σας και μας) είναι πολύτιμος!

Φιλτράροντας τα καλά και τα κακά, με το να παρακολουθείτε απλά την αγορά όχι τόσο συχνά, με έναν δηλαδή τόσο εύκολο τρόπο, με το να αφήνετε την αγορά να αποφασίσει τις αξίζει και τι όχι, τι είναι αληθές και τι όχι, είναι έξυπνο!

Οι Επενδύσεις έγιναν έξυπνες! Εσείς;

Διαβάστε τον ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΕΠΕΝΔΥΤΗ:
http://amzn.to/2qsjkbU

Διαβάστε επίσης:
Επιλέξτε μετοχές ‘τυχαία’ και κερδίστε την αγορά και τους επαγγελματίες!

Related posts