3 Μαΐου 2024

Επιδότηση Κατάρτισης από το TaxCoach.gr!

Επιδότηση Κατάρτισης από το TaxCoach.gr!

To TaxCoach.gr, κοντά στους επαγγελματίες – αναγνωστικό της κοινό, αναζητά πάντα νέους τρόπους στήριξής τους. Σε αυτά τα πλαίσια ξεκινά την Επιδότηση Κατάρτισης.  Επιλέξαμε για την συνεργασία μας στο πεδίο αυτό, την εταιρία Σεμιναρίων Ευεπιχειρείν και η αρχή γίνεται από το κάτωθι σεμινάριο:

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ και ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΥΠΟΣΤΑΘΜΩΝ, προγραμματισμένο για την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11/11/2016 (16:00-22:00) και ΣΑΒΒΑΤΟ 12/11/2016 (10:00-16:00).

Η TaxCoach.gr επιδοτεί μέρος του κόστους και αντί για 265 ευρώ που κοστίζει, όσοι συμμετάσχουν μέσω της TaxCoach.gr, θα πληρώσουν 200 ευρώ.

Πως γίνεται;
Η διαδικασία είναι η εξής:

Όσοι ολοκληρώσουν την συμμετοχή τους (ήτοι εγγραφή και πληρωμή) στο συγκεκριμένο σεμινάριο, από σήμερα Τρίτη 8 Νοεμβρίου έως και την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου αυστηρά, η TaxCoach.gr θα καταβάλλει την διαφορά των 65 ευρώ στην Ευεπιχειρείν.

Οι ενδιαφερόμενοι της Επιδότησης Κατάρτισης στο συγκεκριμένο σεμινάριο, πρέπει να εγγραφούν στην φόρμα της Ευεπιχειρείν ΕΔΩ, και στο πεδίο “Ποιοί θα συμμετέχουν στο σεμινάριο”, να γράψουν το όνομά τους μαζί με την λέξη TaxCoach.

Παραδείγματος χάριν, εάν θέλει να συμμετάσχει ο κ. Γεωργίου Απόστολος, στο πεδίο  “Ποιοί θα συμμετέχουν στο σεμινάριο”, θα γράψει:

ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ TAXCOACH

Έτσι θα πάρει την επιδοτούμενη τιμή, στο συγκεκριμένο σεμινάριο των 200 ευρώ αντί 265 ευρώ κανονικής τιμής και με την προϋπόθεση ότι θα έχει πληρώσει έως και τις 9 Νοεμβρίου 2016. Δεν γίνονται δεκτά αιτήματα επιδότησης κατάρτισης, τα οποία είναι μετά τις 9 Νοεμβρίου 2016.

Παρακολουθείτε μας για να κερδίζετε από διάφορες Επιδοτήσεις Κατάρτισης, που θα ενεργούμε στο εξής.

Η Ομάδα του TaxCoach.gr πάντα κοντά σας!

Related posts