18 Μαΐου 2024

ΟΕΕ: Παράταση προθεσμίας υποβολής για συμμετοχή στα επιμορφωτικά σεμινάρια μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2014

ΟΕΕ: Παράταση προθεσμίας υποβολής για συμμετοχή στα επιμορφωτικά σεμινάρια μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2014

Παράταση Προθεσμίας της Υποβολής Αίτησης για τη συμμετοχή στα Επιμορφωτικά Σεμινάρια

για την απόκτηση της Επαγγελματικής Ταυτότητας Λογιστή Φοροτεχνικού Α’ τάξης μέχρι 30 Νοεμβρίου 2014

Τo Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας λόγω καθυστέρησης υλοποίησης εκ μέρους των Τραπεζών των νέων διαδικασιών πληρωμής και τεχνικών προβλημάτων που οφείλoνται σε εξωτερικούς παράγοντες (FORTHNET –αδυναμία λήψης μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου –email, αστάθεια του συστήματος) παρατείνει μέχρι 30 Νοεμβρίου 2014 την δυνατότητα στους λογιστές φοροτεχνικούς Β΄ τάξης που πληρούν τις προϋποθέσεις για την απόκτηση της Α΄ τάξης, να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτηση συμμετοχής .

Ανακοίνωση ΟΕΕ της 14/11/2014

Επιμορφωτικά Σεμινάρια

Υπενθυμίζουμε ακόμη την ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του ΟΕΕ προς τους ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΥΣ

Α.  ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΙ ΠΟΥ ΥΠΕΒΑΛΑΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΑΙΤΗΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΑΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Οι λογιστές φοροτεχνικοί οι οποίοι ήδη υπέβαλαν ηλεκτρονικά την αίτηση αναβάθμισης της επαγγελματικής τους ταυτότητας και την αίτηση παρακολούθησης της αναγκαίας εκπαίδευσης του Ν. 4093/2012 θα έχουν την δυνατότητα μέσω της ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ  να  ενημερωθούν για  τις τυχόν οφειλές τους, τις οποίες θα  καταβάλουν αποκλειστικά ως εξής:

– Στα γραφεία του Ο.Ε.Ε.:

  • την  Κεντρική Υπηρεσία:  Μητροπόλεως 12-14, 10563  Αθήνα.
  • Στις έδρες των 16 Περιφερειακών  Τμημάτων ( οι διευθύνσεις των οποίων αναγράφονται στο site του Ο.Ε.Ε.,  www.oe-e.gr).

-Μέσω της Ε.Τ.Ε. στον αρ. λογ/μού  040/546004-26.: σε οποιοδήποτε υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας (ο κωδικός που ζητείται από την Ε.Τ.Ε. κατά την κατάθεση είναι ο Α.Φ.Μ. του υπόχρεου).
Οι λογιστές φοροτεχνικοί, οι οποίοι θα πληρώσουν μέσω ΕΤΕ, θα ενημερώνονται  για την τακτοποίηση των οφειλών τους  μέσω των ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ από το απόγευμα της επόμενης ημέρας της κατάθεσης.
Για την περίπτωση της αίτησης παρακολούθησης της αναγκαίας εκπαίδευσης ,εφόσον έχει  γίνει η τακτοποίηση των οφειλών ,θα εμφανισθεί στο σύστημα η σχετική βεβαίωση οφειλής των 30€ με τον αντίστοιχο κωδικό.
Το ποσό των 30€ θα πληρωθεί αποκλειστικά με χρήση της παραπάνω  βεβαίωσης οφειλής μέσω του Συστήματος ΔΙΑΣ σύμφωνα με τον επισυναπτόμενο πίνακα (κλικ εδώ).

Β. ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΙ ΠΟΥ ΘΑ  ΥΠΟΒΑΛΟΥΝ ΕΦΕΞΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΑΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Οι λογιστές φοροτεχνικοί που θα υποβάλουν εφεξής τις σχετικές αιτήσεις από τις ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ μέσω του λογαριασμού τους (πρέπει να έχουν ενεργοποιήσει  τον λογαριασμό τους με τον κλειδάριθμο) με την ΕΙΣΟΔΟ τους θα πληροφορούνται  το ποσό των οφειλών τους ,το οποίο θα πρέπει να πληρωθεί με την ίδια διαδικασία που αναφέρεται  για την πληρωμή των οφειλών στην περ Α.

Στους  λογιστές φοροτεχνικούς που δεν οφείλουν ,  προκειμένου να υποβάλουν  την αίτηση παρακολούθησης της αναγκαίας εκπαίδευσης, θα  εμφανισθεί στην οθόνη τους η βεβαίωση οφειλής των 30€ με τον αντίστοιχο κωδικό.
Το ποσό των 30€ θα πληρωθεί αποκλειστικά με χρήση της παραπάνω  βεβαίωσης οφειλής μέσω του Συστήματος ΔΙΑΣ σύμφωνα με τον επισυναπτόμενο πίνακα (κλικ εδώ).
Μετά την πληρωμή των 30€ θα δοθεί η δυνατότητα της υποβολής της ηλεκτρονικής αίτησης.

 Ανακοίνωση ΟΕΕ της 12/11/2014

 

 

>>>•<<<

Διαβάστε ακόμα…

✎ Σας προτείνουμε ακόμη…

Related posts