6 Μαΐου 2024

«Εργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας» στην Αθήνα έως 21 Φεβρ. – (video)

«Εργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας» στην Αθήνα έως 21 Φεβρ. – (video)

Τις πόρτες του άνοιξε το «Εργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας», στη Λεωφόρο Κηφισίας 39, στις εγκαταστάσεις του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Helexpo στο Μαρούσι, σε περισσότερα από 3.500 τ.μ. – και αφού ο χώρος διαμορφώθηκε ανάλογα.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, το ταξίδι στο σοκολατένιο όνειρο συνδυάζει αρμονικά την ψυχαγωγία με την εκπαίδευση, με τους επισκέπτες να απολαμβάνουν καταρράκτες και σιντριβάνια σοκολάτας, πελώρια σοκολατένια μπισκότα, ενώ θα περιηγηθούν στο Μουσείο του Κακάο και της Σοκολάτας, όπου μπορεί κανείς να μάθει τα πάντα για το εξωτικό κακαόδεντρο και να δει αληθινά δείγματα καρπού και σπόρων.

Ο σοκολατένιος καταρράκτης, με 1.200 λίτρα λιωμένης σοκολάτας να ρέουν, είναι ο μεγαλύτερος της Ευρώπης, ενώ στην Choco Αrt, σε έναν διαφορετικό χώρο πολιτισμού και τέχνης, παρουσιάζονται γλυπτά, πίνακες ζωγραφικής, έργα τέχνης, έκθεση φωτογραφίας και comics με θέμα τη σοκολάτα. Φυσικά, θα υπάρχει και γευσιγνωσία με επιλεγμένες γεύσεις απ’ όλον τον κόσμο.

Το Εργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας ετοιμάστηκε από τη δημιουργική και καλλιτεχνική ομάδα της HELEXPO και θα λειτουργεί, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής, μέχρι και τις 21 Φεβρουαρίου, καθημερινά 9.00-19.00, Σάββατο 11.00-21.00 και Κυριακή 11.00-19.00.

Τιμές Εισιτηρίων

  • Γενική είσοδος: 7,00 €/άτομο
  • Φοιτητές/ΑΜΕΑ/Πολύτεκνοι (παρουσία 4 μελών και πλέον, με την επίδειξη της αντίστοιχης κάρτας) : 5 €/άτομο
  • Οικογενειακό εισιτήριο (3 & 4 άτομα): 20,00€ (2 γονείς με 2 παιδιά ή 2 γονείς με ένα παιδί, παιδιά μέχρι 3 ετών, δωρεάν)
  • Σχολεία και Γκρουπ άνω των 20 ατόμων: 5,00€/άτομο.

Το «Εργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας» είχε λειτουργήσει προηγουμένως στην Θεσσαλονίκη, από όπου και το ακόλουθο βίντεο, που παρακολουθώντας το, θα πάρετε μια πρόγευση του τι θα δείτε, όταν το επισκεφθείτε.

>>>•<<<

••• Μπορείτε να γίνετε Ανταγωνιστικότεροι. Το οφείλετε στο μέλλον σας!

Ψάχνετε για εργασία; … Αγγελίες

Άλλες σημαντικές Ειδήσεις

Related posts