6 Μαΐου 2024

Θεοχάρης: Απειλές κατά της ζωής μου, με ανάγκασαν να παραιτηθώ

Θεοχάρης: Απειλές κατά της ζωής μου, με ανάγκασαν να παραιτηθώ

Θεοχάρης: Απειλές κατά της ζωής μου, με ανάγκασαν να παραιτηθώ. Αυτό ανάφερε ο Χάρης Θεοχάρης σε συνέντευξή του στην αγγλική εφημερίδα The Telegraph.Theoxaris

Ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων που έβαλε στον στόχο πλούσιους και καλά συνδεδεμένους, προειδοποιήθηκε ότι θα ‘του σπάσουν τα πόδια’. Όταν πλέον ελάμβανε τέτοιες απειλές, ο Χ. Θεοχάρης ήξερε ότι πλέον, έκανε εχθρούς.

Μήνες μόλις στην θέση του Γενικού Γραμματέως Δημοσίων Εσόδων, κατέστη ξεκάθαρο ότι με τις ενέργειες που έκανε για να ‘σπάσει’ την ενδημική φοροδιαφυγή, ήταν σαν να μπήκε σε φωλιά σφιγγών.
Στο δημοσίευμα αναφέρεται, όπως πληροφόρησε την εφημερίδα ο ίδιος ο Χ. Θεοχάρης ότι στο γραφείο του έλαβε όχι ένα αλλά αρκετά απειλητικά μηνύματα, όπως «Πες του ότι θα μου κοστίζει μόλις €5 χιλιάδες να του σπάσω τα πόδια», όπως επίσης λέει ότι ελάμβανε και απειλητικές επιστολές, γι’ αυτό και είχε ζητήσει να έχει αστυνομική συνοδεία, την οποία έχει ακόμη και σήμερα.

Θυμωμένος από τις απειλές αλλά και από την έντονη πολιτική πίεση, να μην κυνηγήσει τους καλά συνδεδεμένους, ο Χ. Θεοχάρης παραιτήθηκε από την θέση του ως Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων τον περασμένο Ιούνιο, μόλις 17 μήνες ενώ η θέση του προβλέπονταν να είναι πενταετής.

Όσον αφορά στα πολιτικά πράγματα της χώρας, ο Χ. Θεοχάρης που εκλέχτηκε βουλευτής με το ΠΟΤΑΜΙ, αναφέρει στην εφημερίδα ότι νομίζει ότι ο Τσίπρας είναι ειλικρινής και αποφασισμένος, αλλά έχει υποτιμήσει τους κινδύνους που υφίστανται και την πολυπλοκότητα του τι έχουμε μπροστά. Είναι ναρκοπέδιο.

>>>•<<<

Ίσως σας ενδιαφέρουν τα ακόλουθα άρθρα:

✎ Σκέψεις για τη νέα ελληνική κρίση
✎ Συγχαρητήρια Μέρκελ στον Αλ.Τσίπρα, «αναλαμβάνετε σε δύσκολους καιρούς»
✎ Πρόγραμμα επιδότησης (έως 50%) για Υφιστάμενες επιχειρήσεις
✎ Πρόγραμμα επιδότησης (έως 100%) για ανέργους, για ίδρυση επιχείρησης
✎ Ο Νόμος της Αντίστροφης Προσπάθειας και γιατί Αποτυγχάνετε

• Αὐξημένη ἀνταγωνιστικότητα; … Εὐεπιχειρεῖν !

Άλλα σημαντικά Νέα

Related posts