18 Μαρτίου 2024

Breaking News

Καλά Νέα: Εταιρία δίδει μπόνους $100.000 σε ΟΛΟΥΣ τους εργαζόμενούς της!

Καλά Νέα: Εταιρία δίδει μπόνους $100.000 σε ΟΛΟΥΣ τους εργαζόμενούς της!

• 100.000 λόγοι που η αμερικάνικη επιχείρηση Hilcorp αξίζει να βρίσκεται στη Λίστα του Fortune με τα Best Places to Work για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

• Όλοι, οι 1.381 εργαζόμενοί της έλαβαν μπόνους για την χρονιά που κλείνει, το ποσό των … $100.000 (ναι… εκατό χιλιάδων δολαρίων)! Ο κάθε ένας δηλαδή από αυτούς, έλαβε 100 χιλ.!

Προφανώς μετά από μια καλή χρονιά, ο CEO της Hilcorp, 56χρονος και αυτοδημιούργητος ιδιοκτήτης της, Jeff Hilldebrand και ο Πρόεδρος της, Greg Lalicker, αποφάσισαν να παραδώσουν τις επιταγές. Έτσι, για φέτος, το συνολικό μπόνους θα κοστίσει στον Jeffery Hildebrand, $138 εκατ..

Οι ίδιοι οι εργαζόμενοι, αποδέχονται ότι η Διοίκηση της Εταιρίας τους προσφέρει μεγάλα κίνητρα. Για παράδειγμα, η ρεσέψιονινστ Amanda Thompson ανέφερε σχετικά, ότι η Διοίκηση εμπνέει τους εργαζόμενους να μην δίδουν ποτέ λιγότερο από το 100% των δυνατοτήτων τους κάθε μέρα.

Βέβαια, η εταιρία με έδρα το Χιούστον (Τέξας), αποκομίζει τα έσοδα και κέρδη της από τις «ενέσεις» που υλοποιεί για εξόρυξη φυσικού αερίου σε μέρη όπως το Οχάιο, όπου τα φρεάτιά της διαπιστώθηκε ότι προκάλεσαν έναν σπάνιο σεισμό κατά μήκος ενός ρήγματος.

Εν πάση περιπτώσει, δεν είναι η πρώτη φορά που η Hilcorp δίδει ιδιαίτερα μεγάλα μπόνους και μάλιστα σε όλους τους εργαζόμενούς της: στα πλαίσια επίτευξης των στόχων ανάπτυξής της κατά την τελευταία πενταετία, έδωσε ξανά το 2010 σε κάθε εργαζόμενό της την επιλογή ενός αυτοκινήτου αξίας $50.000 ή μιας επιταγής (μετρητά) ύψους $35.000.

Δείτε το σχετικό βίντεο που μιλάει η Amanda Thompson.

>>>•<<<

 

 

Related posts