25 Απριλίου 2024

Κύκλωμα διέθετε πλαστά ασφαλιστήρια αυτοκινήτων και αυτοκόλλητα ΚΤΕΟ

Κύκλωμα διέθετε πλαστά ασφαλιστήρια αυτοκινήτων και αυτοκόλλητα ΚΤΕΟ

Η βουλγαρική αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις μιας ομάδος ανθρώπων που διέθεταν ψεύτικα Ασφαλιστήρια για αυτοκίνητα, όπως και αυτοκόλλητα πιστοποίησης ότι έχουν περάσει από ΚΤΕΟ.

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν σχετικά εννέα άτομα που δρούσαν σε αρκετές πόλεις και δραστηριοποιούνταν τουλάχιστον από τον Ιανουάριο του 2015, σύμφωνα με τα δεδομένα που έχουν γίνει γνωστά έως τώρα.

Τα μέλη της ομάδος, διέθεταν ψεύτικα αυτοκόλλητα πιστοποίησης της επιθεώρησης τεχνικού ελέγχου, όπως επίσης και ψεύτικα ασφαλιστήρια συμβόλαια. Τα ψεύτικα αυτοκόλλητα και τα έγγραφα, κατασκευάζονταν στη Κίνα και στέλνονταν στην Βουλγαρία με πακέτα, ταχυδρομικώς.

Η απάτη από τα μέχρι στιγμής συγκεντρωμένα στοιχεία, αφορούσε σε οδηγούς βούλγαρους και ρουμάνους, αλλά κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει να αφορά και πολίτες άλλων κοντινών χωρών, όπως η Ελλάδα καθώς η έρευνα δεν έχει περατωθεί. Επίσης, καλό είναι να ενημερωνόμαστε για το τι συμβαίνει, διότι ποιος αποκλείει να συμβαίνει κάτι τέτοιο και στην ελληνική επικράτεια και απλώς, να μην έχει γίνει προς το παρόν αντιληπτό από τις Αρχές;

Related posts