3 Μαΐου 2024

«Μαθητεία» από την Eurobank για σπουδαστές και φοιτητές

«Μαθητεία» από την Eurobank για σπουδαστές και φοιτητές

«Μαθητεία» από την Eurobank για σπουδαστές και φοιτητές. Με στόχο την ενίσχυση της ενεργής επαφής με την ακαδημαϊκή κοινότητα και της διασύνδεσης των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων με την αγορά εργασίας, η Eurobank έχει καθιερώσει εδώ και χρόνια το θεσμό της Μαθητείας φοιτητών, τον οποίο εμπλουτίζει σε διαρκή επικοινωνία με τους αντίστοιχους φορείς.‘Μαθητεία’ από την Eurobank για σπουδαστές και φοιτητές

Οι μονάδες της Eurobank που συμμετέχουν, υποστηρίζοντας αυτόν τον θεσμό, έχουν τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν ενεργά τη μαθητεία για την ενίσχυση της λειτουργικότητας τους, προσφέροντας παράλληλα μαθησιακές εμπειρίες στους φοιτητές.

Τα προγράμματα μαθητείας που εφαρμόζονται είναι τα εξής:

Πρακτική Άσκηση ΑΤΕΙ
Το πρόγραμμα αυτό αφορά αποκλειστικά σε φοιτητές ΑΤΕΙ στο πλαίσιο της εξάμηνης υποχρεωτικής πρακτικής άσκησης.
• Διάρκεια: 6 μήνες
• Πότε: 2 κύκλοι με έναρξη τους μήνες Απρίλιο και Οκτώβριο αντίστοιχα

Επιδοτούμενα Προγράμματα Πρακτικής Άσκησης Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων
Η συγκεκριμένη μαθητεία πραγματοποιείται σε συνεργασία με τα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα τα οποία υλοποιούν επιδοτούμενα προγράμματα.
• Διάρκεια: 2-3 μήνες
• Πότε: Ανάλογα τις προδιαγραφές του επιδοτούμενου προγράμματος

Θερινή Μαθητεία
Αποτελεί πρόγραμμα της Eurobank και δεν προϋποθέτει συνεργασία με τα γραφεία Πρακτικής ‘Aσκησης των ΑΤΕΙ/Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα απευθύνεται σε φοιτητές τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό.
• Διάρκεια: 2 μήνες
• Πότε: Μάιος-Σεπτέμβριος

Εάν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε στα προγράμματα «Πρακτικής Άσκησης ΑΤΕΙ» και «Θερινής Μαθητείας» μπορείτε να αποστείλετε το βιογραφικό σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση internship@eurobank.gr με την αντίστοιχη ένδειξη.
Για τα «Επιδοτούμενα Προγράμματα Πρακτικής Άσκησης Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων» απευθυνθείτε στο γραφείο πρακτικής του Τμήματός σας.
Για περαιτέρω διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Διεύθυνση Επιλογής & Ανάπτυξης στα τηλέφωνα 210 3357362, 7.

Related posts