30 Απριλίου 2024

Νέος υπουργός Οικονομικών, ο Γιάνης Βαρουφάκης

Νέος υπουργός Οικονομικών, ο Γιάνης Βαρουφάκης

Νέος υπουργός Οικονομικών, ο Γιάνης Βαρουφάκης, ο γνωστός διεθνώς, καθηγητής οικονομικών, με απόψεις αν μη τι άλλο ενδιαφέρουσες, λογικές και ίσως ορισμένες φορές, ρηξικέλευθες.270115-1

Παρ’όλο που ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως η σύνθεση της νέας κυβέρνησης, ωστόσο η θέση του υπουργού οικονομικών έγινε γνωστή από τον ίδιο τον Γιάνη Βαρουφάκη, από το blog που έχει, στο οποίο ανάφερε τα εξής:

Όπως αναφέρει εκεί, ο χρόνος να εγκαταλείψει ή να σωπάσει έφτασε όπως του είπαν, αλλά το σχέδιό του είναι να αψηφήσει αυτές τις απόψεις. θα συνεχίσει το blogging εδώ παρόλο που συνήθως θεωρείται ανεύθυνο για έναν υπουργό Οικονομικών να επιδίδεται σε τέτοιες μορφές επικοινωνίας. Φυσικά, οι αναρτήσεις του θα αραιώσουν και θα είναι συντομότερες. Ελπίζει όμως να αποζημιώσει με περισσότερο ‘χυμώδεις’ απόψεις, σχόλια και ιδέες.
Για να αναβιώσει η ελπίδα, πρέπει όλοι να παλέψουμε να αλλάξουμε τους τρόπους του ζοφερού παρελθόντος. Διατηρώντας ανοιχτή γραμμή με τον έξω κόσμο, αυτό μπορεί να είναι ένα μικρό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση.
Γι’αυτό, εξακολουθήστε να παρακολουθείτε αυτό τον (ιστο)χώρο!

>>>•<<<

Ίσως σας ενδιαφέρουν τα ακόλουθα άρθρα:

✎ Πρόγραμμα επιδότησης (έως 50%) για Υφιστάμενες επιχειρήσεις
✎ Πρόγραμμα επιδότησης (έως 100%) για ανέργους, για ίδρυση επιχείρησης
✎ Ο Νόμος της Αντίστροφης Προσπάθειας και γιατί Αποτυγχάνετε

• Αὐξημένη ἀνταγωνιστικότητα; … Εὐεπιχειρεῖν !

Άλλα σημαντικά Νέα

Related posts