19 Απριλίου 2024

ΟΑΕΔ: θα υλοποιήσει Εργαστήρια ενημέρωσης ανέργων

ΟΑΕΔ: θα υλοποιήσει Εργαστήρια ενημέρωσης ανέργων

Εργαστήρια ανέργωνΟΑΕΔ και Εργαστήρια ανέργων: Εργαστήρια Ενεργοποίησης – Κινητοποίησης Ανέργων θα υλοποιήσει ο ΟΑΕΔ σε Αττική και Θεσσαλονίκη. Στόχος είναι η παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανέργους.

Το εργαστήριο Ενεργοποίησης για το νομό Αττικής θα υλοποιηθεί την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου στην ΕΠΑΣ Καλαμακίου (Δωδεκανήσου 6-10, δίπλα από τον ΟΑΕΔ Δάφνης και δίπλα στον σταθμό του Μετρό Ηλιούπολης) από τις 09:00 έως τις 14:30.

Το εργαστήριο Ενεργοποίησης για το νομό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου στην 1η ΕΠΑΣ Θεσσαλονίκης (Λαγκαδά 117-119) από τις 09:00 έως τις 14:30.

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στους εργασιακούς συμβούλους των κατά τόπους γραφείων του ΟΑΕΔ.

Μέσω των Εργαστηρίων του ΟΑΕΔ θα παρασχεθεί στους συμμετέχοντες ανέργους ολοκληρωμένη βιωματική πληροφόρηση σχετικά με τις Συμβουλευτικές Υπηρεσίες που υλοποιούνται από τον Οργανισμό (Συμβουλευτική Επαγγελματικού Προσανατολισμού, Συμβουλευτική των Τεχνικών Αναζήτησης Εργασίας, Συμβουλευτική Ανάληψης Επιχειρηματικών Πρωτοβουλιών), καθώς επίσης θα τους δοθεί η δυνατότητα συμμετοχής τους σε ολοκληρωμένα προγράμματα συμβουλευτικής.

πηγή epidotisimag.gr

Related posts