28 Μαρτίου 2024

Breaking News

ΟΓΑ: Έναρξη Παροχής Δωρεάν Βιβλίων σε 175.000 δικαιούχους

ΟΓΑ: Έναρξη Παροχής Δωρεάν Βιβλίων σε 175.000 δικαιούχους

Η Διοίκηση του ΟΓΑ ανακοίνωσε ότι: Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για την ανάδειξη των 175.000 κληρωθέντων δικαιούχων για το πρόγραμμα παροχής δωρεάν βιβλίων έτους 2017.

Τα ονόματα των κληρωθέντων είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του ΟΓΑ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του ΟΓΑ (www.oga.gr), στο πεδίο (Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες ΟΓΑ/ Αγροτική Εστία /Κληρωθέντες Δικαιούχοι Προγραμμάτων Αγροτικής Εστίας). Ειδικότερα για τη Λέσβο, που επλήγει από το σεισμό, όλοι οι δικαιούχοι που έκαναν αίτηση θα λάβουν δωρεάν βιβλία απευθυνόμενοι στα συμβεβλημένα με τον ΛΑΕ/ΟΓΑ βιβλιοπωλεία και εκδοτικούς οίκους.

Το πρόγραμμα ισχύει από 1-9-2017 έως 8-5-2018 και εφαρμόζεται σε όλους τους νομούς της χώρας. Οι κληρωθέντες δικαιούχοι, επιλέγουν καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος του προγράμματος δωρεάν βιβλία, αξίας μέχρι 20€, (μορφωτικού, ψυχαγωγικού περιεχομένου, φροντιστηριακά, σχολικά ή ξενόγλωσσα βοηθήματα κ.λπ.) από τον αναρτημένο στην ιστοσελίδα του ΟΓΑ κατάλογο βιβλιοπωλείων ή εκδοτικών οίκων.

Σημειώνουμε ότι οι κληρωθέντες δεν παραλαμβάνουν δελτία αλλά απευθύνονται στα συμβεβλημένα με τον ΛΑΕ/ΟΓΑ βιβλιοπωλεία και εκδοτικούς οίκους. Επισημαίνουμε ότι δεν επιτρέπεται η προμήθεια άλλων ειδών εκτός από βιβλία.

Είστε ΕξΑιρετικός  Επενδυτής;

 

Related posts