21 Μαΐου 2024

Ο ΕΦΚΑ ανανέωσε τον ιστότοπό του

Ο ΕΦΚΑ ανανέωσε τον ιστότοπό του

Ανακοίνωση ΕΦΚΑ: Νέος σύγχρονος ιστότοπος

Η Διοίκηση του ΕΦΚΑ, ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες απαιτήσεις και ανάγκες των πολιτών, ανανέωσε και αναβάθμισε τον επίσημο ιστότοπό του, δημιουργώντας ένα σύγχρονο εργαλείο, σε επίπεδο τόσο σχεδιασμού όσο και υποδομής.

Η νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΕΦΚΑ (https://www.efka.gov.gr/el) εστιάζει στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες, στο σύνολο των οποίων οι χρήστες έχουν πρόσβαση με μία είσοδο, ενώ το φιλικό της περιβάλλον διευκολύνει την περιήγηση στο πληροφοριακό υλικό των υπηρεσιών του Φορέα.

Ο ιστότοπος είναι σχεδιασμένος ώστε να «ανταποκρίνεται» σε κάθε οθόνη υπολογιστή, κινητού ή ταμπλέτας και σε κάθε browser, βελτιώνοντας ακόμα περισσότερο τη χρηστικότητα και την αποτελεσματικότητά του.

Καθώς ο ιστότοπος του ΕΦΚΑ αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο, ως η κύρια πηγή εξυπηρέτησης (ολοκληρωμένη πλατφόρμα παροχής ηλεκτρονικών υπηρεσιών) και πληροφόρησης (πλήρης πάροχος υλικού ενημερωτικού χαρακτήρα), οι δράσεις που πραγματοποιήθηκαν, συνάδουν με τη βασική προτεραιότητα του Φορέα που είναι η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών και η διευκόλυνση των πολιτών με ψηφιακά μέσα, αντανακλώντας το σύγχρονο πρόσωπο του ΕΦΚΑ.

Related posts