4 Μαΐου 2024

Ο Λ.Σ.Α. τρολλάρει το Υπ.Οικ.

Ο Λ.Σ.Α. τρολλάρει το Υπ.Οικ.

Ο Λ.Σ.Α. τρολλάρει το Υπ.Οικ.: Ο Λογιστικός Σύλλογος Αθηνών, απαντάει όπως αρμόζει στο υπουργείο που ζήτησε από τους φορολογούμενους να μπαίνουν στο Taxis προς υποβολή Δήλωσης σε περίεργες ώρες.Ο Λ.Σ.Α. τρολλάρει το Υπ.Οικ.

Αναλυτικότερα, το υπουργείο σε ανακοίνωσή του πριν λίγες ημέρες, είχε ζητήσει από τους φορολογούμενους να εισέρχονται στο Taxis, ώρες στις οποίες το φορτίο είναι χαμηλό και είναι πολύ πιο άμεση η ανταπόκριση του συστήματος και συγκεκριμένα στις ακόλουθες ώρες: • Μέχρι τις 9.30 το πρωί, • Από τις 14.00 μέχρι τις 17.00 και • Μετά τις 21.30 το βράδυ.

Με αφορμή λοιπόν αυτή την προτροπή του υπ.οικ., ο Λ.Σ.Α. έβγαλε την ακόλουθη ανακοίνωση που απέστειλε σε όλο το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, κοινοποίηση προς πρωθυπουργό, εφημερίδες κ.λπ.:

Κύριοι,
Κατόπιν της ανακοίνωσής σας, που αφορά στην υποβολή των φετινών φορολογικών δηλώσεων τις ώρες που το σύστημα δεν είναι φορτωμένο, δηλαδή τις μεταμεσονύκτιες ώρες και τις ώρες «κοινής ησυχίας» και μετά την έλλειψη κάθε ίχνους σοβαρότητας από την πλευρά σας, έχουμε να τονίσουμε ότι λόγω της διεξαγωγής των αγώνων ποδοσφαίρου του Παγκόσμιου Κυπέλλου, καθίσταται πραγματικά εφικτή η υποβολή των σχετικών δηλώσεων. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι οι φορολογούμενοι να προσέρχονται στα γραφεία μας μετά το τέλος κάθε ποδοσφαιρικού αγώνα.
Για να ολοκληρωθεί το έργο, παρακαλούμε να συντονίσετε τις ώρες υποβολής των φορολογικών δηλώσεων με τις ώρες διεξαγωγής των ποδοσφαιρικών αγώνων και να εκδώσετε σχετική ΠΟΛ.
Με τιμή,
Το Δ.Σ.❞

 

Related posts