23 Μαΐου 2024

ΠΑΣΟΚ περί του θέματος των δημοσιονομικών στοιχείων της περιόδου 2010-2015 και της Κομισιόν

ΠΑΣΟΚ περί του θέματος των δημοσιονομικών στοιχείων της περιόδου 2010-2015 και της Κομισιόν

Ακολουθεί σχόλιο του Παύλου Χρηστίδη, Εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ,  σχετικά με την απάντηση του κ.Τσακαλώτου στην Κομισιόν για το θέμα των δημοσιονομικών στοιχείων της περιόδου 2010-2015:

Η δήλωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής , για το θέμα των οικονομικών στοιχείων και ειδικά του δημοσίου χρέους της χώρας, την περίοδο 2010-2015 αποκαθιστά πλήρως την Αλήθεια και ότι επαναλαμβάνει το ΠΑΣΟΚ από την πρώτη στιγμή.

Όσα κατέγραψε η ΕΛΣΤΑΤ το 2010 ήταν η αποκάλυψη των καταστροφικών αποτελεσμάτων της ασύδοτης διακυβέρνησης Καραμανλή. Η συνομωσιολογία και ο διχασμός που προκάλεσε εσκεμμένα το δήθεν αντιμνημονιακό μέτωπο και οι αμετανόητοι εκφραστές του ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και οι σύμμαχοι τους, καταρρέει εκκωφαντικά.

Όσον αφορά την επιστημολογικής φύσεως απάντηση του κ.Τσακαλώτου στην Κομισιόν, με την οποία πετάει τις ευθύνες στη δικαιοσύνη,  ξεχνά να μας ερμηνεύσει την φράση του κ.Παππά σε συνέντευξη του, σχετικά με το θέμα ΕΛΣΤΑΤ: «Ανοίγει μια πληγή την οποία θα πρέπει να διερευνήσουμε σε βάθος. Πως και εάν διογκωθήκαν τα ελλείμματα για να υπάρξουν προσχεδιασμένες πολιτικές αποφάσεις, για να υπάρξει η υπαγωγή της χώρας στο μνημόνιο».

Η πολιτική υποκρισία της κυβέρνησης στο απόγειο της.

Related posts