30 Απριλίου 2024

Προγραμματική Συμφωνία της ΓΓΠΣ και Διοικητικής Υποστήριξης με το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης

Προγραμματική Συμφωνία της ΓΓΠΣ και Διοικητικής Υποστήριξης με το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης

Η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων και Διοικητικής Υποστήριξης (ΓΓΠΣΔΥ) και το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ) υπέγραψαν Προγραμματική Συμφωνία με σκοπό τη βελτίωση του συνολικού πλαισίου λειτουργίας της ΓΓΠΣΔΥ, τη διαρκή επιμόρφωση του στελεχικού της δυναμικού και την αναβάθμιση των υπηρεσιών που παρέχονται προς τους πολίτες και τις επιχειρήσεις.

Η συμφωνία, η οποία υπεγράφη από τον Γενικό Γραμματέα της ΓΓΠΣΔΥ, Δρ. Μιχάλη Χατζηθεοδώρου και την Πρόεδρο του ΕΚΔΔΑ, Αν. Καθ. Ιφιγένεια Καμτσίδου, προβλέπει το σχεδιασμό και την υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου και συνεκτικού πλαισίου δράσεων που θα συνδέονται με τους επιχειρησιακούς στόχους και τις οργανωτικές αλλαγές της ΓΓΠΣΔΥ.

Στην επιμορφωτική αυτή σύμπραξη δίνεται έμφαση, μεταξύ άλλων, σε δράσεις μεταφοράς τεχνογνωσίας και εκπαίδευσης σε καλές πρακτικές και πρότυπα που έχουν υιοθετηθεί με επιτυχία σε ευρωπαϊκές χώρες και σε δράσεις προαγωγικής εκπαίδευσης κατά τρόπο που να διασφαλίζεται η διασύνδεση και συμπληρωματικότητα μεταξύ εκπαίδευσης και διοικητικής ικανότητας των στελεχών και να υποστηρίζεται ένα αξιοκρατικό πλαίσιο αξιολόγησης των ειδικοτήτων.

Related posts