26 Απριλίου 2024

Ενημερωτικά email υπενθύμισης για προθεσμία υποβολής περιοδικής δήλωσης ΦΠΑ

Ενημερωτικά email υπενθύμισης για προθεσμία υποβολής περιοδικής δήλωσης ΦΠΑ

Σε συνέχεια του Δελτίου τύπου, της 14-04-2014, του Υφυπουργού Οικονομικών, Γιώργου Μαυραγάνη,  όπου ορίζει ότι την προθεσμία υποβολής περιοδικής δήλωσης ΦΠΑ θα υποβάλλεται πλέον μέχρι την τελευταία εργάσιμη ημέρα του επομένου μήνα από τη λήξη της φορολογικής περιόδου στην οποία αφορά η δήλωση και σύμφωνα με τα email υπενθύμισης που στέλνονται στους φορολογούμενους – υπόχρεους υποβολής περιοδικής ΦΠΑ από το αρμόδιο τμήμα του ΥΠΟΙΚ η η προθεσμία υποβολής της περιοδικής δήλωσης Φ.Π.Α. Α΄ Τριμήνου (για απλογραφικά βιβλία) και μήνα Μαρτίου (για διπλογραφικά βιβλία) λήγει στις 30 Απριλίου.προθεσμία υποβολής περιοδικής δήλωσης ΦΠΑ

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ

ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

Θεσσαλονίκης & Χανδρή 1

Μοσχάτο

 

Κατηγορία Δηλώσεων: Φ.Π.Α.

Είδος Δήλωσης: ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ Φ.Π.Α. (ΒΙΒΛΙΑ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ)

Περίοδος Δήλωσης: 1ο τρίμηνο 2014 ή μήνας Μάρτιος 2014

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ

Αποδέκτης: όνομα φορολογικού υπόχρεου – usernaem

Αγαπητέ/ή κύριε/α,

Σας πληροφορούμε ότι η προθεσμία υποβολής της περιοδικής δήλωσης Φ.Π.Α. Α΄ Τριμήνου λήγει στις 30 Απριλίου και παρακαλούμε για την έγκαιρη υποβολή της.

ή

Σας πληροφορούμε ότι η προθεσμία υποβολής της περιοδικής δήλωσης Φ.Π.Α. περιόδου Μαρτίου λήγει στις 30 Απριλίου και παρακαλούμε για την έγκαιρη υποβολή της.

Στο πλαίσιο αυτής της επικοινωνίας μας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από 01/01/2014 έχουν επέλθει σημαντικές αλλαγές στον τρόπο καταβολής του φόρου της περιοδικής δήλωσης Φ.Π.Α. καθώς και στα πρόστιμα που επιβάλλονται σε περιπτώσεις μη υποβολής ή εκπρόθεσμης υποβολής όλων των δηλώσεων, όπως προβλέπονται από τους νόμους 4174/2013 και 4254/2014.

Δείτε τα σχετικά άρθρα

Ανάσα για τους φορολογούμενους οι Μειώσεις προστίμων του νέου Ν.4254/2014

Διευκρινίσεις για την υποβολή τροποποιητικών περιοδικών δηλώσεων ΦΠΑ

Related posts