25 Απριλίου 2024

Προσοχή στην καταληκτική ημερομηνία υποβολής περιοδικής δήλωσης Φ.Π.Α.: Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Προσοχή στην καταληκτική ημερομηνία υποβολής περιοδικής δήλωσης Φ.Π.Α.: Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Φ.Π.Α.20 Φεβρουαρίου 2014 είναι η καταληκτική ημερομηνία υποβολής περιοδικής δήλωσης Φ.Π.Α. για χρεωστικές δηλώσεις (αφορά εταιρείες που τηρούν διπλογραφικά βιβλία του Κ.Φ.Α.Σ.). Σύμφωνα με τον Ν.4174/2013 για εκπρόθεσμη υποβολή δήλωσης το πρόστιμο είναι 2.500€

 

Το σημείωμα που στέλνει η Γ.Γ.Δ.Ε.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ

ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΦΟΡΟΛ.ΕΛΕΓΧΩΝ & ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΔΗΜ. ΕΣΟΔΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

Θεσσαλονίκης & Χανδρή 1

Μοσχάτο

Κατηγορία Δηλώσεων: Φ.Π.Α.

Είδος Δήλωσης: ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ Φ.Π.Α. (ΒΙΒΛΙΑ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ)

Περίοδος Δήλωσης: ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2014

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ

 

Αποδέκτης: χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ,

Username: χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

 

Αγαπητέ/ή κύριε/α,

Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι σε λίγες ημέρες λήγει η προθεσμία υποβολής της περιοδικής δήλωσης Φ.Π.Α. και παρακαλούμε (εφόσον δεν το έχετε ήδη πράξει) να μην αμελήσετε την έγκαιρη υποβολή της.

Επίσης, θεωρούμε υποχρέωσή μας να σας ενημερώσουμε ότι από 01/01/2014 έχει τεθεί σε ισχύ ο νόμος 4174/2013 ο οποίος, μεταξύ άλλων, προβλέπει σημαντικές αλλαγές στα πρόστιμα που επιβάλλονται σε περιπτώσεις μη υποβολής ή εκπρόθεσμης υποβολής όλων των δηλώσεων.

Εάν θέλετε να επικοινωνήσετε με τη Διεύθυνσή μας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ηλεκτρονική μας διεύθυνση: For_sym@gsis.gov.gr.

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ

ΧΑΡΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Κάθε ηλεκτρονικό μήνυμα που σας στέλνουμε από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων, εφόσον δεν αποτελεί απάντηση σε προηγούμενο δικό σας, περιλαμβάνει στο πάνω μέρος του το όνομά σας και το όνομα χρήστη (Username). Εάν λάβετε μήνυμα που αναφέρει ότι προέρχεται από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων χωρίς να περιέχει τα στοιχεία αυτά και δεν αποτελεί απάντηση σε προηγούμενο δικό σας μήνυμα, να το διαγράψετε μια και θα είναι πλαστό και πιθανώς να περιέχει κακόβουλο περιεχόμενο.

Συντακτική ομάδα ΤaxCoach.gr

Related posts