25 Απριλίου 2024

Πρόγραμμα παροχών υγείας-Κάρτα μέλους ΒΕΑ

Πρόγραμμα παροχών υγείας-Κάρτα μέλους ΒΕΑ

Πρόγραμμα παροχών υγείας-Κάρτα μέλους ΒΕΑ: Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΒΕΑ), αναγνωρίζοντας ότι στη δύσκολη οικονομική πραγματικότητα που βιώνουμε λόγω κρίσεως, που πλήττει με μεγαλύτερη οξύτητα τις μικρές επιχειρήσεις, θεωρεί ότι είναι ανάγκη να αναπτυχθεί η αλληλεγγύη.Πρόγραμμα παροχών υγείας-Κάρτα μέλους ΒΕΑ

Σε αυτά τα πλαίσια, το ΒΕΑ προχώρησε στην ανάπτυξη κάποιων συνεργασιών, που αφορούν και στις οικογένειες και στους εργαζόμενους στις επιχειρήσεις – μέλη του.

Οι συμβάσεις συνεργασίας έχουν να κάνουν με τα ακόλουθα:

Α) Παροχές υπηρεσιών υγείας με τέσσερα μεγάλα θεραπευτήρια:

  • Τον ΟΜΙΛΟ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ (6 νοσοκομεία στην Αθήνα και 1 στη Θεσσαλονίκη)
  • Το Νοσοκομείο ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ
  • Το Νοσοκομείο METROPOLITAN και
  • Την ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ

Β) Παροχή οδοντιατρικών υπηρεσιών με προνομιακές τιμές από συμβεβλημένους με την εταιρία EYRODENTALASSISTANT L.T.D. οδοντιάτρους.

Γ) Παροχή υπηρεσιών με έκπτωση σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, επιχειρήσεις ενοικίασης αυτοκινήτων, σε φροντιστήρια ξένων γλωσσών, σε λογιστικό – φοροτεχνικό γραφείο.

Βάσει αυτών των συμβάσεων, τα μέλη του ΒΕΑ και οι εργαζόμενοι στις επιχειρήσεις – μέλη του και οι οικογένειές τους, έχουν την δυνατότητα, χρησιμοποιώντας την Κάρτα Μέλους ΒΕΑ, να επωφεληθούν σημαντικών εκπτώσεων στην παροχή υπηρεσιών υγείας των προαναφερόμενων ιδρυμάτων και επιχειρήσεων.

Αναλυτικό κατάλογο των προσφερόμενων υπηρεσιών και των παρεχόμενων εκπτώσεων σε κάθε ένα από τα συμβεβλημένα ιδρύματα και επιχειρήσεις, καθώς και τύπο βεβαίωσης με την οποία πρέπει να εφοδιαστούν οι εργαζόμενοι στις επιχειρήσεις μέλη του ΒΕΑ, που θα ήθελαν να κάνουν χρήση των προσφερόμενων πακέτων παροχών υγείας, θα βρείτε στον δικτυακό τόπο το ΒΕΑ www.acsmi.gov.gr.

>>>•<<<

Ίσως σας ενδιαφέρει το ακόλουθο άρθρο:
✎ Τάφος Αμφίπολης – Οι απαντήσεις σχεδόν σε όλα τα ερωτήματα

Διαβάστε ακόμα…

Related posts