26 Απριλίου 2024

Σπουδαία ανακάλυψη από τούρκους επιστήμονες, κτύπημα στον κορωνοϊό!

Σπουδαία ανακάλυψη από τούρκους επιστήμονες, κτύπημα στον κορωνοϊό!

01.04.2020 – Επιστημονική ομάδα στο πανεπιστήμιο Ακντενίζ, φημισμένου ιδρύματος στην Τουρκία, στον τομέα της Ιατρικής, με επικεφαλής τον Δρ Μπουρντούρ Αϊντίν, έφτασαν σε πολλά υποσχόμενες και ιδιαιτέρως ενθαρρυντικές διαπιστώσεις, για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, η επιστημονική ομάδα του Δρ Μπουρντούρ, μελέτησε περιοχές της Τουρκίας, που κατά τον μήνα Φεβρουάριο του 2020 (αλλά έως και σήμερα), δείχνουν ιδιαιτέρως υψηλή ανθεκτικότητα στην COVID-19. Από την μελέτη τους, διαπιστώθηκε ότι σε περιοχές που η ασθένεια είναι ανύπαρκτη, οι εκεί κοινωνίες, μοιράζονται τρία βασικά χαρακτηριστικά, σε βαθμό πολύ εντονότερο σε σχέση με την υπόλοιπη τουρκική επικράτεια, και πιθανολόγησε, ότι ίσως η ανθεκτικότητα αυτή, να οφείλονταν σε αυτούς τους παράγοντες.

Ποιοι ήταν αυτοί οι τρεις διαφοροποιοί παράγοντες;

α. Η κατανάλωση σε ρακί, στις περιοχές αυτές, ήταν κατά 2,3 φορές, μεγαλύτερη από τον μέσο παντουρκικό όρο.

β. Οι ‘προνομιούχοι’ κάτοικοι των απρόσβλητων από τον κορωνοϊό περιοχών, βρέθηκε ότι κατανάλωναν κατά 4,8 φορές περισσότερο από τον παντουρκικό μέσο όρο, φρέσκο κρεμμυδάκι – συνήθιζαν δε, να το τρώνε ακόμα και σκέτο, ως snack.

γ. Οι κάτοικοι των απρόσβλητων από τον κορωνοϊό περιοχών, βρέθηκε ότι έπλεναν τα χέρια τους, τουλάχιστον για 20 δευτερόλεπτα, όταν ο παντουρικός μέσος όρος, ήταν 14 δευτερόλεπτα.

Η επιστημονική ομάδα του Δρ Μπουρντούρ, δημοσιοποίησε τα αποτελέσματα της Έρευνάς της στο έγκυρο Έντυπο επιστημονικών ιατρικών δημοσιεύσεων “Yarın ilaç Kitap” στις 15 Μαρτίου και βεβαίως, ενημέρωσε αμέσως και λεπτομερώς, τον τούρκο Πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο τούρκος Πρόεδρος, τότε, στα μέσα Μαρτίου, έδωσε σχετική κατεπείγουσα εντολή στον υπουργό Οικονομικών, Μπεράτ Αλμπαϊράκ και στον υπουργό Υγείας, Φαχρετίν Κοτζά, να συνεργαστούν άμεσα με την Ομάδα του Δρ Μπουρντούρ, και να διαθέσουν όλα τα απαραίτητα μέσα, σε χρήματα και εξοπλισμό, προκειμένου η Ομάδα του Δρ Μπουρντούρ, να αναπτύξει, σε πρώτη φάση συμπλήρωμα διατροφής, βασισμένο, στο ρακί και το φρέσκο κρεμμυδάκι, το οποίο και θα διαθέτουν στην συνέχεια δωρεάν, μέσω του τουρκικού συστήματος υγείας, στον πληθυσμό, εκτιμώντας ότι έτσι, θα εξουδετερώσουν τον κορωνοϊό, από την χώρα. Εν τω μεταξύ, το ισχυρό συμπλήρωμα διατροφής, έλαβε την σχετική άδεια από τον τουρκικό ΕΟΦ, χθες, 31 Μαρτίου.

Παράλληλα, ξεκινάει καμπάνια, προώθησης του νέου συμπληρώματος διατροφής, μέσω των μέσων μαζικής ενημέρωσης, όπως επίσης και καμπάνια, για την καλύτερη και συστηματικότερη καθαριότητα-πλύσιμο των χεριών.

Το νέο και ισχυρό, Made in Turkey, συμπλήρωμα διατροφής, θα φέρει την ονομασία T.S.G. rakı, όπου το T.S.G. εκ του Taze Soğan Güçlü rakı ( =  ρακί + φρέσκο κρεμμυδάκι). Περαιτέρω, η τουρκική κυβέρνηση σκοπεύει να αναδείξει την ισχυρή αντιϊική δράση του νέου και ελπιδοφόρου συμπληρώματος, και να το διαθέσει παγκοσμίως, προκειμένου η ανθρωπότητα να απαλλαγεί από αυτή την λαίλαπα του κορωνοϊού.

[02.04.2020: Καλό μήνα! … αυτή ήταν βέβαια, η πρωταπριλιάτικη ειδησή μας. 🙂 ]

LOLplus: Δεν γελάμε – ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Ενδιαφέροντα Χρηστικά Σεμινάρια

Related posts