6 Μαΐου 2024

Στην κλήρωση οκτώ σύγχρονων εργατικών κατοικιών προχώρησε ο ΟΑΕΔ

Στην κλήρωση οκτώ σύγχρονων εργατικών κατοικιών προχώρησε ο ΟΑΕΔ

Στην κλήρωση οκτώ σύγχρονων εργατικών κατοικιών προχώρησε ο ΟΑΕΔ, ως διάδοχος φορέας του ΟΕΚ, στο Δήµο Μεσσήνης, συμβάλλοντας στην στέγαση ορισμένων συμπολιτών μας.Στην κλήρωση οκτώ σύγχρονων εργατικών κατοικιών προχώρησε ο ΟΑΕΔ

Στην εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε στην κεντρική αίθουσα του Δημαρχείου, παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Μεσσήνης κ. Ευστάθιος Αναστασόπουλος, οι βουλευτές Μεσσηνίας κ.κ. Δημήτρης Σαμπατζιώτης και Θανάσης Πετράκος , ο Β΄ Αντιπρόεδρος του ΟΑΕ∆ κ. Παναγής Καρέλλας, το µέλος Δ.Σ. ΟΑΕ∆ και πρόεδρος Επιτροπής Στέγασης κ. Νικόλαος Ατζινάς και ο Περιφερειακός Διευθυντής ΟΑΕ∆ Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας κ. Ιωάννης Καρβέλης.

Επίσης, στην εκδήλωση παρέστησαν, οι Πρόεδροι των Εργατικών Κέντρων Μεσσηνίας, Αργολίδας, Αρκαδίας και Κρεστένων, κ.κ. Σωτήρης Τσώνης, Φώτης Κολεβέντης, Αριστείδης Μπρουμάς και Κωνσταντίνος Κωλέτης, αντίστοιχα.

Από την κλήρωση, τυχεροί αποδείχτηκαν οκτώ εργαζόμενοι από την περιοχή της Μεσσήνης, οι οποίοι και έκαναν πραγματικότητα το όνειρό τους: Απέκτησαν σπίτι, μια σύγχρονη εργατική κατοικία στη Μεσσήνη.

260914-3Οι 8 τυχεροί είναι οι: Αγγελική Παπαδημητρίου του Ηλία, Γεώργιος Πετράκος του Δημητρίου (αυτοί δεν μπήκαν στην κληρωτίδα, καθώς ήταν οι μοναδικοί δικαιούχοι στις κατηγορίες τους), Βασίλειος Γιούργας του Πάνου, Βασιλική Ρήγα του Αθανασίου, Νικόλαος Λουκάκος του Κωνσταντίνου, Βενιαμίν Ζουρνατζής του Δημητρίου, Γεώργιος Δερτιμάνης του Επαμεινώνδα και Ελένη Πουλοπούλου του Ιωάννη.

Στη διαδικασία της κλήρωσης, πέραν των ‘επισήμων’, παρευρέθηκε αρκετός κόσμος, ενδιαφερόμενοι δικαιούχοι, καθώς είχαν υποβληθεί συνολικά 63 αιτήσεις, από τις οποίες οι 56 ήταν έγκυρες.

>>>•<<<

Ίσως σας ενδιαφέρει και το ακόλουθο άρθρο:
✎ ΟΑΕΔ: Παραδίδεται στους δικαιούχους οικισμός στα Διαβατά Θεσσαλονίκης

 

Related posts