18 Απριλίου 2024

Πέντε συμβουλές για μία επιτυχημένη επιχείρηση

Πέντε συμβουλές για μία επιτυχημένη επιχείρηση

Πέντε συμβουλές για μία επιτυχημένη επιχείρηση: Οι δύο ιδρύτριες της ZinePak, Brittany Hodak και Kim Kaupe, κατάφεραν να μπουν στη λίστα “40 under 40” του περιοδικού Advertising Age. Η εταιρεία προσφέρει λύσεις εμπλουτισμένου περιεχομένου, κυρίως για τη μουσική βιομηχανία, αλλά όχι μόνο.συμβουλές για μία επιτυχημένη επιχείρηση

Ένα νέο άλμπουμ μπορεί για παράδειγμα να προωθηθεί σε έναν περιορισμένο αριθμό οπαδών του καλλιτέχνη, με εκπτωτικά κουπόνια για merchandise, αυτοκόλλητα, πολυσέλιδο βιβλιαράκι με πληροφορίες για τον δίσκο και με τη βιογραφία του καλλιτέχνη, κά.

Οι προαναφερθείσες κυρίες αποκάλυψαν στο Inc.com πέντε σημεία της επιτυχίας τους:

Να σκέφτεστε εξ αρχής τις επόμενες δύο κινήσεις σας

Ακόμα και όταν όλα βαίνουν καλώς, είναι σημαντικό να αναζητάτε νέες ευκαιρίες και προκλήσεις. Δεν χρειάζεται να περιμένετε για να παρουσιαστεί ύφεση ή άλλου είδους πρόβλημα, πριν σκεφτείτε ξανά το μέλλον της εταιρείας σας.

Να προσλαμβάνετε συνεργάτες πιο ικανούς από εσάς

Αν ξέρετε καλύτερα από όλους τις διαδικασίες “παραγωγής” τότε όλοι θα εξαρτώνται από εσάς. Αν όμως έχετε κοντά σας συνεργάτες που ξέρουν καλύτερα από ‘σας τις εργασίες, τότε θα μπορέσετε να επικεντρωθείτε, χωρίς άλλες ανησυχίες, στο μέλλον της εταιρείας σας.

Τολμήστε να πράξετε εκτός “δικαιοδοσίας”

Κάποιες φορές, ένα πρόβλημα δεν πρόκειται να λυθεί αν δεν εφαρμόσετε μία αντισυμβατική λύση. Ναι, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δυσαρεστήσετε έτσι τους υπαλλήλους ή και τους μετόχους σας, αλλά αξίζει να ρισκάρετε. Κάποιες φορές…

Μία αρνητική απόκριση δεν είναι “χαραγμένη σε πέτρα”

Όταν κάποιος υποψήφιος συνεργάτης, σας πει “όχι”, εσείς δεν έχετε να χάσετε κάτι αν συνεχίσετε τις απόπειρες επικοινωνίας μαζί του. Επίσης, ένας “χρυσός” κανόνας είναι, να μην δεχτείτε ποτέ αρνητική απάντηση από κάποιον που δεν έχει δικαιοδοσία σύναψης συμφωνίας μαζί σας.

Μη φοβάστε το άγνωστο

Δεν χρειάζεται (ούτε είναι δυνατό) να προβλέπετε ή να γνωρίζετε τα πάντα. Αν έχετε κοντά σας συγκροτημένους και δημιουργικούς συνεργάτες, τότε έχετε ήδη κάνει ότι καλύτερο για να βελτιώσετε το μέλλον της εταιρείας σας.

Πηγή: http://www.emea.gr

 

>>>•<<<

Ίσως σας ενδιαφέρει το ακόλουθο άρθρο:
✎ Επιστημονική τεκμηρίωση ότι ο τύμβος Καστά έχει ‘πλούσιο’ περιεχόμενο

• Ενδιαφέροντα Σεμινάρια

Διαβάστε ακόμα…

 

Related posts