28 Μαρτίου 2024

Breaking News

Συνάντηση Άδωνι Γεωργιάδη, με την Πρόεδρο του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Μαρμάρου Μακεδονίας – Θράκης

Συνάντηση Άδωνι Γεωργιάδη, με την Πρόεδρο του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Μαρμάρου Μακεδονίας – Θράκης

Συνάντηση Υπουργού Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνι Γεωργιάδη, με την Πρόεδρο του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Μαρμάρου Μακεδονίας – Θράκης

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, συναντήθηκε την Πέμπτη 29 Αυγούστου, με την Πρόεδρο του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Μαρμάρου Μακεδονίας – Θράκης, κ. Κωνσταντίνα Λαζή. Στη συνάντηση έλαβαν μέρος ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου, κ. Παναγιώτης Ηλιόπουλος, ο Πρόεδρος της Dionyssomarble, κ. Hennes Alt, ο CEO της Stone Group, κ. Ηλίας Ρηγόπουλος και ο Οικονομικός Διευθυντής της Κυριακίδης FHL Group, κ. Ελευθέριος Κονδύλης.

Μετά τη συνάντηση ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε:
«Συναντηθήκαμε με τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Μαρμάρου Μακεδονίας – Θράκης. Η Κυβέρνηση είναι στο πλάι αυτής της παραδοσιακής ελληνικής παραγωγικής δραστηριότητας. Είμαστε εξαιρετικά υπέρ του να έχουμε αξιοποίηση του εθνικού μας ορυκτού πλούτου με απόλυτο φυσικά σεβασμό στο περιβάλλον κι είμαστε εδώ να βοηθήσουμε και να ενισχύσουμε την πολύ καλή δουλειά που κάνουν δεδομένου ότι άνω του 90% της ελληνικής παραγωγής μαρμάρου εξάγεται κι έτσι συμβάλλει δραστικά στο εμπορικό ισοζύγιο της χώρας και την αύξηση του ΑΕΠ. Θέλουμε αυτό να αυξηθεί ακόμη περισσότερο».

Από την πλευρά της η κ. Λαζή δήλωσε:
«Φεύγουμε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τη σημερινή συνάντηση με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Γεωργιάδη γιατί στο πρόσωπό του βρίσκουμε έναν άνθρωπο που αναγνωρίζει τη σημαντικότητα της ύπαρξης και ανάπτυξης του εξορυκτικού κλάδου μαρμάρου. Θέσαμε στον κ. Υπουργό σημαντικά θέματα όπως την αναγνώριση του μαρμάρου ως εθνικού προϊόντος και βάλαμε τις βάσεις για ακόμη πιο στενή και επιτυχή συνεργασία στο μέλλον».

Related posts