28 Μαρτίου 2024

Breaking News

Συνέντευξη Βασίλη Λεβέντη στον REAL FM

Συνέντευξη Βασίλη Λεβέντη στον REAL FM

Ακολουθούν τα βασικά σημεία από την συνέντευξη του Προέδρου της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη, στον REAL FM

«Η ανεξαρτητοποίηση του Γιάννη Σαρίδη φέρνει στο μυαλό μου την υπόθεση Συμπιλίδη. Δυστυχώς, ο συγκεκριμένος βουλευτής έγινε αποστάτης της παράταξης», δήλωσε ο Βασίλης Λεβέντης στο ραδιόφωνο Real FM και στον Νίκο Χατζηνικολάου. Ο κ. Λεβέντης αναφερόμενος στην ανεξαρτητοποίηση του κ. Σαρίδη δήλωσε πως τα τελευταία δυο χρόνια δεν συμμετείχε στις κομματικές εκδηλώσεις με αποκορύφωμα την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ τον περασμένο Απρίλιο.

Αναφερόμενος στις πρόσφατες Ευρωεκλογές, κατήγγειλε σχέδιο πολιτικής εξόντωσης του ιδίου και της Ένωσης Κεντρώων. Μάλιστα τόνισε ότι συγκεκριμένα ΜΜΕ απέκλεισαν υποψήφιους Ευρωβουλευτές, αλλά και τον ίδιο, με αποτέλεσμα να μην περάσει το μήνυμα του κόμματος στο εκλογικό σώμα. Αυτό που δεν έγινε πριν από λίγες μέρες στις Ευρωεκλογές θα γίνει τώρα στις εθνικές εκλογές, στρατευμένοι όλοι στον κοινό στόχο για την είσοδο του κόμματος στην νέα Βουλή. Ο κ. Λεβέντης εμφανίστηκε αισιόδοξος για το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών, υποστηρίζοντας ότι η Ένωση Κεντρώων θα ξεπεράσει το κατώφλι του 3% και θα είναι η ευχάριστη έκπληξη των εθνικών εκλογών.

Η Ένωση Κεντρώων θα παρουσιάσει στον ελληνικό λαό το πρόγραμμά της, που αφορά τα μεγάλα ζητήματα της ελληνικής κοινωνίας. Για παράδειγμα, ακύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών, μείωση των βουλευτών στους 150, ποινικοποίηση του ρουσφετιού, καθιέρωση της απλής αναλογικής και σύσταση Ανεξάρτητης Αρχής Ελέγχου των δημοσίων δαπανών με επικεφαλής, δια κληρώσεως, εισαγγελέα δικαστικό λειτουργό από το σώμα των εφετών δικαστών.

Related posts