1 Ιουλίου 2024

Συνεργασία ΓΓΔΕ με το Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας •  Συνδιοργάνωση Ημερίδας με θέμα «Η σύγχρονη στρατηγική κατά του Καρκίνου του Μαστού»

Συνεργασία ΓΓΔΕ με το Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας •  Συνδιοργάνωση Ημερίδας με θέμα «Η σύγχρονη στρατηγική κατά του Καρκίνου του Μαστού»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες 20 Οκτωβρίου 2015 ημερίδα της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων σε συνεργασία με το Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας με θέμα: «Η Σύγχρονη Στρατηγική κατά του Καρκίνου του Μαστού».

To σχετικό Δ.Τ. αναφέρει τα ακόλουθα:

Την ημερίδα παρακολούθησαν γυναίκες υπάλληλοι από διάφορες υπηρεσίες της ΓΓΔΕ και ενημερώθηκαν για τους πληθυσμιακούς ελέγχους που γίνονται δωρεάν από το Ίδρυμα για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού και για τον κρίσιμο ρόλο της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης, καθώς επίσης δόθηκαν απαντήσεις στα ερωτήματα των συμμετεχόντων από τους γιατρούς επιστημονικούς συνεργάτες του Ελληνικού Ιδρύματος Ογκολογίας.

Η συνεργασία του Ελληνικού Ιδρύματος Ογκολογίας με το Υπουργείο Οικονομικών έχει ξεκινήσει προ πολλών ετών με πρωτοβουλία Συλλόγων Εργαζομένων σε Δ.Ο.Υ. και έχουν παρασχεθεί σε πάρα πολλές περιπτώσεις δωρεάν ιατρικές εξετάσεις και θεραπείες.

Όσον αφορά τις ανακοινώσεις της ΑΣΚΙ Εφοριακών και της Α.Δ.Ε.Δ.Υ με ημερομηνία 20/10/2015, με τις οποίες καταγγέλλεται η πρωτοβουλία για την διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης, επειδή δήθεν προωθούνται συμφέροντα ιδιωτικών νοσοκομείων, τις αφήνουμε στην κρίση των ίδιων των εργαζομένων. Η πραγματικότητα είναι ότι η συνεργασία μας έγινε και θα γίνεται και στο μέλλον με το Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας, το οποίο και επιλέγει τους εκάστοτε ιατρούς – εισηγητές επιστημονικούς συνεργάτες του.

Ενημερώνουμε επίσης ότι οι δωρεάν εξετάσεις γίνονται στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού Ιδρύματος Ογκολογίας μετά από ραντεβού ή στις κινητές μονάδες του Ιδρύματος που καλύπτουν τις εκτός Αττικής περιοχές.

>>>•<<<

••• Θέλετε να γίνετε ανταγωνιστικότεροι; Λύσεις εδώ.

Ψάχνετε για εργασία; … Αγγελίες

Άλλες σημαντικές Ειδήσεις

Related posts