7 Μαΐου 2024

Το Νέο σύνθημα της Ευεπιχειρείν: Be Your Best Be Euepixeirein

Το Νέο σύνθημα της Ευεπιχειρείν: Be Your Best   Be Euepixeirein

Be Your Best Be Euepixeirein

* Be yourself but be Your Best self *

Πίστεψε στον εαυτό σου. Αν μπορείς να το κάνεις αυτό, μπορείς να κάνεις τα πάντα !

 

Σημερινοί τεχνολογικοί κολοσσοί, ξεκίνησαν σε αντίξοες συνθήκες, με ελάχιστα μέσα. Μάλιστα οι Hewlett-Packard, Apple, Amazon, ξεκίνησαν να λειτουργούν και οι τρεις σε μικρά γκαράζ.  Αλλά και η Walt Disney που ξεκίνησε ως στούντιο το 1923, ξεκίνησε από τον Walt, στο γκαράζ του θείου του.

Ο αμερικανός, ελληνοιταλικής καταγωγής John Paul Jones DeJoria, γνώρισε δύσκολα χρόνια και μάλιστα πέρασε μια περίοδο ως άστεγος. Όμως σιγά – σιγά ανορθώθηκε, επιχείρησε και εξελίχθηκε σε έναν δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία.

Ο Ιωάννης Γεωργακάς, το 1926 σε ηλικία 13 ετών, ήρθε ξυπόλητος από το χωριό του στην Αθήνα, εννοείται αγράμματος. Όμως ήταν έξυπνος και με δίψα για γνώση· σε όλη την υπόλοιπη ζωή του εκπαιδευόταν και επιμορφωνόταν. Στην αρχή που ήρθε στην Αθήνα, δούλεψε σε δουλειές του ποδαριού, αλλά λίγα χρόνια μετά άνοιξε στα Χαυτεία, ένα περίπτερο, ονόματι Μινιόν (δηλαδή μικρό). Αυτό εξελίχθηκε στο ΜΙΝΙΟΝ που γνωρίσαμε επί σειρά πολλών ετών, ως το μεγαλύτερο πολυκατάστημα της Ελλάδος και των Βαλκανίων.

Η αμερικανίδα δρομέας, Heather Dorniden, το 2008 σε αγώνα 600 μέτρων, έπεσε 200 μέτρα πριν τον τερματισμό, μάλιστα μία εκ των συναθλητριών της που ήταν δίπλα της,  την πάτησε. Με την πτώση της η Heather έμεινε τελευταία και όμως σηκώθηκε, τα έδωσε όλα και στο νήμα, προβάλλοντας το στήθος, πήρε την  1η θέση στην κούρσα.

Αυτοί πίστεψαν στον εαυτό τους και δεν τα παράτησαν! Εσύ;

Η πίστη στον εαυτό σου, στις δυνάμεις και ταλέντα σου, η συγκέντρωση στους στόχους σου, φέρνουν αποτελέσματα ακόμα και εάν ξεκινάς σε άσχημες συνθήκες ή απλά συναντάς στον δρόμο σου αντιξοότητες.

Πίστεψε στον εαυτό σου. Αν μπορείς να το κάνεις αυτό, μπορείς να κάνεις τα πάντα !

Αυτό είναι το σύνθημα για τη νέα σαιζόν, της Ευεπιχειρείν, η οποία φιλοδοξεί όπως αποκαλύπτει και το όνομά της, να σε ενδυναμώσει στον επαγγελματικό και επιχειρηματικό στίβο, να σε βοηθήσει στην πορεία σου να γίνεις Νικητής!

Μάθε περισσότερα στην ιστοσελίδα της Ευεπιχειρείν.

 

• Χτίσε το δικό σου ισχυρό επαγγελματικό προφίλ…

Αναβάθμισε το προσωπικό και επαγγελματικό σου προφίλ και απόκτησε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά μέσα από τις θεματικές ενότητες του Νέου μας Κύκλου σεμιναρίων:

Λογιστικά Φορολογικά Εξειδικευμένα,

Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα & Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα,

Εργασιακά,

Ναυτιλιακά

Διαπραγματεύσεις,

Management Διοίκηση Επιχειρήσεων,

Πωλήσεις & Marketing,

Επιχειρηματικότητα & Εξαγωγές,  

Χρηματοοικονομικά 

Τεχνικά

Λογιστικές Εφαρμογές 

 

600x315BEYOURBESTmotoEY

 

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα: 210-6147341 & 211-4110533 ή μέσω email στο info@euepixeirein.gr 

Eπίσης ακολουθήστε μας στα social media:  Facebook   Linkedin   Twitter 

 

Related posts