29 Μαρτίου 2024

Breaking News

Το πλέον χαρούμενο εστιατόριο στον κόσμο

Το πλέον χαρούμενο εστιατόριο στον κόσμο

Το πλέον χαρούμενο εστιατόριο στον κόσμο: Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και αν μπορείτε, διαφωνήστε.Το πλέον χαρούμενο εστιατόριο στον κόσμο

Το εστιατόριο λέγεται «Tim’s Place» και βρίσκεται στην Albuquerque, στο New Mexico των ΗΠΑ.

Με το που πάει κανείς στο εστιατόριο, τον χαιρετάει ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, με μια αγκαλιά και με χαμόγελο.

Ο Tim Harris είναι ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου και έχει σύνδρομο Down. Ωστόσο αυτό δεν τον εμποδίζει να συμμετέχει ενεργά στο εστιατόριο στο οποίο είναι ιδιοκτήτης και να του μεταφέρει μια θετική ενέργεια, η οποία είναι εμφανής στους πελάτες και αν δείτε τα σχόλια κάτω από το βίντεο, στο youtube, θα το καταλάβετε.

Βέβαια όπως γίνεται αντιληπτό από το βίντεο, το όλο εγχείρημα κατέστη δυνατό από την υποστήριξη της οικογένειας του Tim, των γονιών του και του αδερφού του, ο οποίος είναι Operations Manager στην επιχείρηση, δηλαδή ο επί των λειτουργικών υπεύθυνος.
Αυτό βέβαια δεν στερεί τίποτα από το ‘φως’ και ομορφιά που πηγάζει από αυτή την προσπάθεια · άλλωστε το εστιατόριο δεν θα ήταν το ίδιο χωρίς την θετική παρουσία του Tim, η οποία είναι εμφανής στο βίντεο.

Το βίντεο επίσης είναι σημαντικό διότι μας δείχνει ότι η οικογένεια του Tim δεν τον μεταχειρίστηκε ως έναν άνθρωπο ‘ανίκανο’ · τον υποστήριξε και τον έκανε και ιδιοκτήτη της επιχειρήσεως.
Το βίντεο αυτό, μπορεί να λειτουργήσει ή και πρέπει να λειτουργήσει ως κίνητρο σε όσους από εμάς μπορούν, στο να στηρίξουμε κυρίως ενεργητικά αλλά έστω και παθητικά εάν δεν μπορούμε ενεργητικά, ανθρώπους του οικογενειακού μας, συγγενικού μας ή φιλικού μας περιβάλλοντος με ειδικές ή και μη ειδικές, ανάγκες, στο να βγάλουν τα θετικά τους και δημιουργικά τους χαρακτηριστικά.
Το παράδειγμα του Tim, δείχνει ότι δεν είναι απλά όμορφο αλλά μπορεί να είναι και επικερδές!

(Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το)

>>>•<<<

Πολύ πιθανό, να σας αρέσει και αυτό το άρθρο:

✎ Ιδιοκτήτης Εστιατορίου στις ΗΠΑ πλήρωσε απ’την τσέπη του 144 χιλ. δολάρια στους εργαζόμενους

Related posts