20 Απριλίου 2024

Μεταφορά ασφαλισμένων τ. ΟΑΕΕ, για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών

Μεταφορά ασφαλισμένων τ. ΟΑΕΕ, για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών

Τη μεταφορά ασφαλισμένων από το Β’ & Ε’ Περιφερειακό Τμήμα Μη Μισθωτών Αττικής- Αθηνών- Βορείου Τομέα (τ. ΟΑΕΕ Αγ. Παρασκευής) στο Α’ Περιφερειακό Τμήμα Μη Μισθωτών Αττικής– Αθηνών– Νοτίου Τομέα (τ. ΟΑΕΕ Γλυφάδας), προβλέπει απόφαση του ΕΦΚA και του Υφυπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης, Αναστάσιου Πετρόπουλου, για την αποσυμφόρηση των υπηρεσιών και τη βελτίωση του επιπέδου εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων.

Στο Α’ Περιφερειακό Τμήμα Μη Μισθωτών Αττικής– Αθηνών– Νοτίου Τομέα (τ. ΟΑΕΕ Γλυφάδας, Γρηγορίου Λαμπράκη 34) θα εξυπηρετούνται, από τη Δευτέρα 16 Απριλίου 2018, οι ασφαλισμένοι που ασκούν επάγγελμα στις περιοχές Λαγονησίου με Τ.Κ. 19010, Κερατέας με Τ.Κ. 19001, Καλυβίων με Τ.Κ. 19010, Κορωπίου με Τ.Κ. 19400, Λαυρίου με Τ.Κ. 19500, Σουνίου με Τ.Κ. 19500, Αναβύσσου με Τ.Κ. 19013, Σαρωνίδας και Φώκαιας με Τ.Κ. 19013.

Για τη διευκόλυνση των σφαλισμένων προβλέπεται η δυνατότητα εντοπισμού της υπηρεσίας στην οποία θα απευθύνονται (αναζήτηση με Ταχυδρομικό Κώδικα) μέσω του πληροφοριακού συστήματος του τ. ΟΑΕΕ, καθώς και με προσωποποιημένη πληροφόρηση, μέσω αποστολής e–mail. Επιπλέον, κατά το πρώτο διάστημα και προκειμένου να αποφευχθεί η ταλαιπωρία και άσκοπες μετακινήσεις, τα δύο τμήματα θα παραλαμβάνουν τις αιτήσεις ανεξαρτήτως αρμοδιότητας και θα τις διαβιβάζουν κατά περίπτωση.

Related posts