27 Απριλίου 2024

Υπ. Εργασίας: θα ανακοινωθούν νέα προγράμματα για ανέργους

Υπ. Εργασίας: θα ανακοινωθούν νέα προγράμματα για ανέργους

Νέα προγράμματα για ανέργους θα ανακοινωθούν σήμερα από το υπουργείο Εργασίας και κατόπιν σύσκεψης που θα γίνει υπό τον Πρωθυπουργό.προγράμματα για ανέργους

Σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τρίτη στις 4 το απόγευμα στο υπουργείο Εργασίας και ο πρωθυπουργός αναμένεται να ανακοινώσει προγράμματα για ανέργους και δράσεις για την καταπολέμηση της ανεργίας.

Ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης έχει θέσει ως κυβερνητική προτεραιότητα για το 2014 την αντιμετώπιση της ανεργίας και την αποκατάσταση της ισορροπίας στην αγορά εργασίας, προαναγγέλλοντας την εντατικοποίηση των ενεργητικών προγραμμάτων απασχόλησης εντός του έτους, με την αξιοποίηση και των πόρων του νέου ΕΣΠΑ για την περίοδο 2014 – 2020.

Σύμφωνα με πληροφορίες του dikaiologitika.gr το πρόγραμμα της επιταγής εισόδου για 74.000 ανέργους και το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για 10.000 ανέργους ηλικίας από 30 έως και 66 ετών.

Λεπτομέρειες και για τα δύο προγράμματα θα δείτε στην ιστοσελίδα μας όταν ανακοινωθούν τα προγράμματα ενώ τις πρώτες πληροφρίες για το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για 10.000 θέσεις εργασίας για ανέργους από 30 εως και 66 ετών μπορείτε να δείτε εδώ.

πηγή dikaiologitika.gr

Related posts