26 Φεβρουαρίου 2024

Breaking News

Εργαστήρια Ενεργοποίησης-Κινητοποίησης Ανέργων έως 24 ετών από ΟΑΕΔ

Εργαστήρια Ενεργοποίησης-Κινητοποίησης Ανέργων έως 24 ετών από ΟΑΕΔ

Ο ΟΑΕΔ θέτοντας ως στόχο την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανέργους, προτίθεται να υλοποιήσει Εργαστήριο Ενεργοποίησης-Κινητοποίησης Ανέργων ηλικίας έως 24 ετών στο Νομό Αττικής, Κορίνθου και Θεσσαλονίκης.

Μέσω των Εργαστηρίων θα παρασχεθεί στους συμμετέχοντες ολοκληρωμένη βιωματική πληροφόρηση σχετικά με τις Συμβουλευτικές Υπηρεσίες που υλοποιούνται από τον Οργανισμό (Συμβουλευτική  Επαγγελματικού Προσανατολισμού, Συμβουλευτική των Τεχνικών Αναζήτησης Εργασίας, Συμβουλευτική Ανάληψης Επιχειρηματικών Πρωτοβουλιών).

Επισημαίνεται ότι μετά τη διεξαγωγή του Εργαστηρίου, οι ωφελούμενοι από αυτό θα έχουν τη δυνατότητα να ενταχθούν σε ολοκληρωμένα προγράμματα συμβουλευτικής.

• Το Εργαστήριο Ενεργοποίησης-Κινητοποίησης Ανέργων στην Αθήνααπευθύνεται σε νέους ηλικίας έως 24 ετών, οι οποίοι έχουν ενεργό δελτίο ανεργίας. Θα υλοποιηθεί δε, στις 23/2/2016 από τις 09:30 έως τις 15:00.

• Το εργαστήριο Ενεργοποίησης για το Νομό  Θεσσαλονίκης, θα υλοποιηθεί Τετάρτη 24/2/2016 από τις 09:30 έως τις 15:00.

• Το εργαστήριο Ενεργοποίησης για το Νομό  Κορίνθου, θα υλοποιηθεί Παρασκευή  26/2/2016 από τις 09:30 έως τις 15:00.

Ο ΟΑΕΔ προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να λάβουν μέρος.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στους Εργασιακούς Συμβούλους της Υπηρεσίας του ΟΑΕΔ που είστε εγγεγραμμένος / εγγεγραμμένη.

Διευκρινίζεται ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για περισσότερες πληροφορίες στον διαδικτυακό τόπο  www.oaed.gr .

>>>•<<<

• Εὐεπιχειρεῖν: ἀεί βέλτιστον!

 

Related posts