26 Απριλίου 2024

ΟΕΕ: Πρόσκληση προς τα μέλη του και τους Λογιστές – Φοροτεχνικούς για συλλογή Τροφίμων και ειδών ρουχισμού για τους Πρόσφυγες

ΟΕΕ: Πρόσκληση προς τα μέλη του και τους Λογιστές – Φοροτεχνικούς για συλλογή Τροφίμων και ειδών ρουχισμού για τους Πρόσφυγες

 Το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Η χώρα μας δοκιμάζεται από τη συνεχιζόμενη προσφυγική κρίση, ως χώρα πρώτης εισόδου στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Οι ελληνικές οικογένειες, παρά την οικονομική κρίση την οποία βιώνουν, εκφράζουν με κάθε τρόπο την αλληλεγγύη τους σε ανθρώπους που εγκαταλείπουν τις πατρίδες τους για να σώσουν τη ζωή των παιδιών τους και τη δική τους από τον όλεθρο των πολέμων.

Το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος στο πλαίσιο της διαρκούς συνεργασίας του με το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, καλεί τα μέλη του και τους λογιστές – φοροτεχνικούς να συνδράμουν στην προσπάθειά τους για τη στήριξη των προσφύγων, με τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης.

Όλα τα είδη θα συγκεντρωθούν σε χώρο της Κεντρικής Υπηρεσίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος επί της οδού Μητροπόλεως 12-14, στο ισόγειο, Αθήνα (Σύνταγμα) την Τρίτη 5, Τετάρτη 6, Πέμπτη 7 και Παρασκευή 8 Απριλίου 2016 και ώρες από 09:00 μέχρι 17:00 και θα αποσταλούν στους πρόσφυγες.

Το ΟΕΕ καλεί όσους επιθυμούν να προσφέρουν να επιλέξουν από την παρακάτω επίσημη λίστα αναγκών :

ΤΡΟΦΙΜΑ: συσκευασμένα Snacks (όχι χύμα), μπισκότα, κρουασάν, φρυγανιές – κουλούρια – κρακεράκια, συσκευασμένοι ξηροί καρποί, συσκευασμένα αποξηραμένα φρούτα, χυμοί σε ατομικές συσκευασίες, γάλα μακράς διαρκείας (με συντήρηση εκτός ψυγείου – όχι εβαπορέ), παιδικές τροφές σε βαζάκια, κονσέρβες εκτός χοιρινού (τόνος, ψάρια, φασόλια, λαχανικά κ.λπ.), μπάρες δημητριακών.

ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ (μιας χρήσης): Μπολάκια, πιατάκια, ποτήρια, μαχαιροπίρουνα, χαρτοπετσέτες, χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας, μωρομάντιλα.

ΕΙΔΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ: Σκούπες – κουβάδες – σφουγγαρίστρες, σκούπες εξωτερικού χώρου, πλαστικές λεκάνες για πλύσιμο ρούχων, σακούλες σκουπιδιών, γάντια μιας χρήσης, μάσκες μιας χρήσης, χλωρίνη, απορρυπαντικά γενικής χρήσης.

ΕΙΔΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ: Αφρός ξυρίσματος, ξυραφάκια μιας χρήσης, σερβιέτες, πάνες παιδικές, αντισηπτικά, μαντιλάκια (μικρές συσκευασίες), αντισηπτικό υγρό χεριών (μικρές συσκευασίες), σαπούνια, οδοντόβουρτσες, οδοντόκρεμες.

ΕΙΔΗ ΤΑΞΙΔΙΟΥ: Υπνόσακοι, σκηνές, σακίδια πλάτης
Υπάρχει επίσης, μεγάλη ανάγκη για κουβέρτες, σεντόνια, πετσέτες, μαξιλαροθήκες και μαξιλάρια, τα οποία θα πρέπει να είναι έτοιμα για χρήση, καθαρά και μέσα σε νάιλον συσκευασία.

Για διευκρινίσεις και πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υπηρεσία μας στο 213 214 1810.

Related posts