22 Φεβρουαρίου 2020

Breaking News

Κόντρα για το ΕΣΠΑ μεταξύ Υπ.Οικ. και Κ. Χατζηδάκη 

Κόντρα για το ΕΣΠΑ μεταξύ Υπ.Οικ. και Κ. Χατζηδάκη 

Κόντρα αναπτύχθηκε μεταξύ του Υπουργείου Οικονομίας και του αντιπροέδρου της ΝΔ, Κ. Χατζηδάκη, σε σχέση με την επιτυχία ή αποτυχία στο ΕΣΠΑ.

Σε σημερινή του ανακοίνωση, το Υπουργείο Οικονομίας, δίδει τίτλο «Πώς τους ξεγελάσαμε;» και αναφέρει τα ακόλουθα:

Ο Κ. Χατζηδάκης ισχυρίστηκε ότι οι υπουργοί παραπλανούν τον πρωθυπουργό. Καλά, τον πρωθυπουργό τον ξεγελούν οι υπουργοί του για το ΕΣΠΑ. Τους Ευρωπαίους όμως, τον Π. Μοσκοβισί που μόλις χθες μας έδωσε συγχαρητήρια, την Κ. Κρέτσου που λέει ότι είμαστε οι καλύτεροι της Ευρώπης, τις υπηρεσίες της Κομισιόν που μας έχουν πρώτους στους πίνακες απορρόφησης για τρία χρόνια, το Eurogroup που στο statement της 15ης Ιουνίου μίλαγε για “exceptional mobilisation of EU Funds by the Greek government”, πώς τους ξεγελάσαμε;

Η κόντρα ξεκίνησε με νωρίτερη αναφορά του Χατζηδάκη στον ΣΚΑΪ “για παραπλάνηση του Αλέξη Τσίπρα σχετικά με τα προγράμματα του ΕΣΠΑ”, κατά την οποία είπε ότι τώρα τρέχει  μόνο το πρόγραμμα για νέους επιστήμονες ενώ στα άλλα τρία για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις δεν έχει μπει ούτε ένα ευρώ στις τσέπες των τελικών δικαιούχων, από τους πόρους του ΕΣΠΑ, ύψους €1,35 δισ..

Related posts