2 Μαΐου 2024

Αυτό πρέπει να το διαβάσουν όλοι!

Αυτό πρέπει να το διαβάσουν όλοι!

Σας ενδιαφέρουν οι χρηματιστηριακές επενδύσεις; Πρέπει να σας ενδιαφέρουν. Διότι μέσω αυτών, μπορείτε σε βάθος χρόνου, να αποκομίσετε πολύ σημαντικά κέρδη.

Ο “Αιρετικός Επενδυτής”, αγγλιστί Heretic Investor, το νέο επαναστατικό βιβλίο για τις χρηματιστηριακές επενδύσεις, απομυθοποιεί αυτές όσο γίνεται να απομυθοποιηθούν, και σας παρέχει απλές πρακτικές για να κερδίσετε από τις χρηματιστηριακές επενδύσεις, και μάλιστα να κερδίσετε περισσότερα από ό,τι η μεγάλη πλειοψηφία των επαγγελματιών του χώρου των Επενδύσεων, και επιπλέον, με τρόπο που η εφαρμογή του είναι τόσο εύκολη, που το γνωστικό επίπεδο ενός παιδιού τελευταίων τάξεων του Δημοτικού, θα αρκούσε για να το κατανοήσει.

Τώρα είναι η ευκαιρία σας να αποκτήσετε την ελληνική έκδοση του Heretic Investor, σε προσφορά, με μειωμένη τιμή στα $15,99 από $24,99 που ήταν. Η προσφορά γίνεται επ’ευκαιρία της εορτής του Αγίου Πνεύματος και εν όψει του Καλοκαιριού που έρχεται, και θα ισχύσει έως και το Σάββατο 2 Ιουνίου για αγορές μέσω του Amazon ΕΔΩ.
Από την Κυριακή 3 Ιουνίου, θα επιστρέψει στην κανονική του τιμή ($24,99). Οπότε εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία, για να αγοράσετε για εσάς τους ίδιους ή και για δώρο, σε φίλους σας.

Η προσφορά παρέχεται όχι μόνο για την προσφορά, αλλά και για να υπάρξουν reviews (στο amazon). Εάν υπάρξουν, τότε και μόνο τότε, θα επαναληφθεί κάποια στιγμή το 2019.

Δείτε περισσότερα για το βιβλίο “Αιρετικός Επενδυτής”, ΕΔΩ.

Related posts