23 Απριλίου 2024

7 – 9 Νοεμβρίου: Έκθεση ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ & LOGISTICS 2015

7 – 9 Νοεμβρίου: Έκθεση ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ & LOGISTICS 2015

Η πέμπτη διοργάνωση της Έκθεσης ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ & LOGISTICS (2015) θα υλοποιηθεί στο διάστημα 7 με 9 Νοεμβρίου 2015, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan EXPO, στη περιοχή του Διεθνούς Αεροδρομίου Αθηνών, ‘Ελ. Βενιζέλος’.

Η Έκθεση διοργανώνεται από την o.mind Creatives και το περιοδικό Supply Chain & Logistics ανελλιπώς από το 2007, προγραμματίστηκε φέτος (2015) για το φθινόπωρο, αλλάζοντας εποχή με σκοπό την ανάπτυξή της, τον εμπλουτισμό της με νέες θεματικές ενότητες και απώτερο στόχο τη συγκέντρωση μεγαλύτερου ενδιαφέροντος.

Η διοργανώτρια εταιρεία έχει θέσει ως στόχο την ανάπτυξη της έκθεσης σε 3 τομείς:
1. Εμπορευματικές μεταφορές
2. Εξοπλισμός αποθήκης, διακίνησης και συσκευασία
3. Υπηρεσίες και τεχνολογίες logistics.

Η κάθε ενότητα από αυτές εμπεριέχει πλήθος κατηγοριών εκθετών και εκθεμάτων, που θα παρουσιαστούν σε ένα δυναμικό 3ημερο εκδηλώσεων.

Η αγορά ύστερα από αρκετά χρόνια ύφεσης, αναμένεται στην έκθεση του 2015 να αναδείξει την δυναμική της, να προσδιορίσει εκ νέου τους στόχους της και να θέσει προτεραιότητες για την περαιτέρω ανάπτυξή της.

Στο πλαίσιο αυτό, όλες οι θεματικές – υποκατηγορίες της αγοράς που παρουσιάζουν δυναμική ανάπτυξη, θα βρουν χώρο και βήμα τόσο στο πλαίσιο της έκθεσης όσο και των συνεδριακών εκδηλώσεών της.

Επίσης για πρώτη φορά η διεξαγωγή της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί παράλληλα και με άλλες 3 επιτυχημένες εκθέσεις για τη βιομηχανία τροφίμων και το χονδρεμπόριο. Στις διπλανές αίθουσες του εκθεσιακού κέντρου, παράλληλα θα πραγματοποιηθούν οι πετυχημένες εκθέσεις MEAT DAYS – DAIRY EXPO – FROZEN FOOD.
Οι επισκέπτες των συγκεκριμένων εκθέσεων θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν όλες τις εκθέσεις που θα διεξαχθούν με την ίδια πρόσκληση.

Οι παραπάνω συνεργίες και ο νέος σχεδιασμός της έκθεσης, διασφαλίζουν την επιτυχία της 5ης διοργάνωσης ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ & LOGISTICS 2015, η οποία αναμένεται να συγκεντρώσει περισσότερους από 200 εκθέτες, ενώ στο σύνολό τους η διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί στις 7-9 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo υπολογίζεται να έχει περισσότερες από 400 εταιρείες εκθέτες και πάνω από 30.000 επισκέπτες.
Καλό είναι οι επισκέπτες που θα πάνε στην Έκθεση να πάνε από νωρίς λόγω του μεγάλου μεγέθους της.

>>>•<<<

••• Θέλω fast track ποιοτική κατάρτιση, δια ζώσης!

Ψάχνετε για εργασία; … Αγγελίες

Άλλες σημαντικές Ειδήσεις

Related posts