30 Ιουνίου 2024

UMATTER – Η αποτελεσματική εφαρμογή & παροχή υπηρεσιών Marketing μέσω Διαδικτύου (Digital Marketing)

UMATTER – Η αποτελεσματική εφαρμογή & παροχή υπηρεσιών Marketing μέσω Διαδικτύου (Digital Marketing)

UMATTER – a  Agency created by people, for people.

 

Digital Marketing

 

 

Μια εταιρία που ιδρύθηκε με σκοπό την αποτελεσματική εφαρμογή και παροχή υπηρεσιών μάρκετινγκ που σχετίζονται με το Διαδίκτυο (Digital Marketing).

A Digital Marketing Agency created by people for people offering services that make brands successful in the digital age.

 

Υπηρεσίες / Services

SEO (Search Engine Optimization):

Περιλαμβάνει όλες εκείνες τις ενέργειες που απαιτούνται ώστε το site/e-shop σας να εμφανίζεται ψηλά στη κατάταξη των μηχανών αναζήτησης (βλ. Google, YouTube, Yahoo, Bing.

PPC Campaigns (Pay Per Click Campaigns):

Πολύ στοχευμένη διαφήμιση στο Διαδίκτυο, που οδηγεί σε μεγάλη έκθεση στο κοινό και αύξηση πωλήσεων (βλ. Google Adwords).

Social Media Marketing:

Πλέον είναι δεδομένο ότι τα social media αποτελούν αναπόσπαστο στοιχείο επικοινωνίας ανάμεσα στις εταιρίες και το κοινό τους. Δημιουργία εμπιστοσύνης και σύσφιξη σχέσεων με τους υπάρχοντες και νέους πελάτες, μεγαλύτερη έκθεση της εταιρίας στο ευρύ κοινό, δημιουργία θετικού κλίματος για την ίδια και, εν τέλει, επίτευξη υψηλού ROI.

Website Optimization & Web Analytics: 

Βελτίωση Ιστοσελίδας / e-shop.  Μετατροπή επισκεπτών σε πελάτες. Ποιοί τομείς χρειάζονται βελτίωση και ποιοί αποδίδουν σωστά. Γίνεται συνεχής ανάλυση ώστε να αναπροσαρμόζεται και η επιχειρηματική στρατηγική που θα ακολουθηθεί. Όλη η ανάλυση αποσκοπεί σε αύξηση των πωλήσεων.

Website Development:

Δημιουργία ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων με τέτοιο τρόπο που να είναι φιλικά στο χρήστη και παράλληλα να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες.

Email Marketing:

Δημιουργία λιστών διαχείρισης emails και σύνταξη αποτελεσματικών, από άποψης μάρκετινγκ, emails. Αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο, εάν σχεδιασθεί σωστά, είναι αρκετά φθηνό και αποδίδει σημαντικά ποσοστά επιτυχίας, ειδικά σε e-shops.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

&

Δείτε την επιχείρηση σας μέσα από τα μάτια της τεχνολογίας και των social media. Δώστε της το “εισητήριο” να ταξιδέψει στο Διαδίκτυο. 

UMATTER Co 

W. www.umatter.gr

25ης Μαρτίου 10, Χολαργός.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2130 300923

 

 

 

Related posts