3 Μαΐου 2024

Efund ο νέος τρόπος υλοποίησης των επιχειρηματικών σου ιδεών!

Efund ο νέος τρόπος υλοποίησης των επιχειρηματικών σου ιδεών!

Το efund είναι μία ιστοσελίδα ανάρτησης επιχειρηματικών προτάσεων που αναζητούν επενδυτές για την υλοποίησή τους.efund

Άνθρωποι φιλόδοξοι που έχουν μία καινοτόμα και έξυπνη ιδέα, αλλά δε διαθέτουν το απαραίτητο κεφάλαιο για να την πραγματοποιήσουν μπορούν μέσω του efund να προσελκύσουν και να έρθουν σε επαφή με ανθρώπους που αναζητούν την κατάλληλη επένδυση για αυτούς.

Το efund απευθύνεται σε:
• Ανθρώπους που έχουν μία επιχειρηματική ιδέα και αναζητούν κεφάλαιο για την υλοποίησή της
• Ανθρώπους που έχουν κεφάλαιο και αναζητούν έξυπνους τρόπους να το επενδύσουν και να γίνουν μέρος μιας ολοκληρωμένης επιχειρηματικής προσπάθειας.

Σκοπός του efund είναι να φέρει σε επαφή επενδυτές με το συντάκτη μίας επιχειρηματικής πρότασης. Δεν λαμβάνει μέρος και δε φέρει καμία ευθύνη για τη μεταξύ τους συνεργασία καθώς επίσης δε διεκδικεί ποσοστό από τη συμφωνία που θα υπογραφεί και επομένως δεν υπάρχουν μεσάζοντες.

Το efund προσπαθεί να συμβάλει στην καταπολέμηση των επιπτώσεων της οικονομικής κρίσης πάνω στην επιχειρηματικότητα. Είναι λυπηρό άνθρωποι έξυπνοι και παραγωγικοί να μένουν αδρανείς και στάσιμοι ενώ φιλόδοξοι επενδυτές να γίνονται εσωστρεφείς και διστακτικοί κεφαλαιούχοι.

Κατέχεις μία έξυπνη επιχειρηματική πρόταση;

Αν έχεις μία ιδέα (καινοτόμα ή μη) που θέλεις να υλοποιήσεις, αλλά δεν έχεις το ανάλογο κεφάλαιο, το efund θα σε βοηθήσει να την κάνεις πραγματικότητα. Με πολύ απλά βήματα μπορείς να αναρτήσεις την επιχειρηματική σου πρόταση και να προσελκύσεις επενδυτές που θα τη θεωρήσουν ενδιαφέρουσα και θα θέλουν να συνεργαστούν μαζί σου.

Η ιδέα σου μπορεί να αφορά οτιδήποτε αρκεί να είναι σοβαρή, να την έχεις μελετήσει σε βάθος προτού την αναρτήσεις και φυσικά να εμπεριέχει ενδιαφέρον για έναν επενδυτή.

Επενδυτές-συνδρομητές του efund που τους ενδιαφέρει η πρότασή σου είτε θα έρθουν άμεσα σε επικοινωνία μαζί σου μέσω των στοιχείων που έχεις δηλώσει ή θα εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, αποστέλλοντας τα στοιχεία επικοινωνίας τους μαζί με μία μικρή περιγραφή του προφίλ τους, ώστε να αποφασίσεις αν θέλεις μία πιθανή συνεργασία.

Μεγάλη σημασία έχει η σωστή παρουσίαση της πρότασής σου για την προσέλκυση επενδυτών, για αυτό αφιέρωσε χρόνο για την προετοιμασία της ανάρτησής της – φτιάξε βίντεο, ανέβασε φωτογραφίες, συγκέντρωσε ενδιαφέρον υλικό. Αν η πρότασή σου περιλαμβάνει μία καινοτόμα ιδέα ή προιόν, προσπάθησε κατά την παρουσίασή της να μη τη θέσεις σε κίνδυνο ώστε να μη γίνει αντικείμενο υποκλοπής.

Είσαι επενδυτής;

Αν διαθέτεις κεφάλαιο και αναζητάς έξυπνους τρόπους να το επενδύσεις, το efund αποτελεί μία πηγή επιχειρηματικών ιδεών και προτάσεων που θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον σου. Χωρίς μεσάζοντες, μπορείς να αναζητήσεις προτάσεις που σου ταιριάζουν και πιστεύεις στην κερδοφορία τους. Με τη συνδρομή σου στο efund μπορείς να έχεις πλήρη πρόσβαση σε όλα τα αναρτημένα αρχεία όλων των επιχειρηματικών ιδεών, στα βιογραφικά των συντακτών και στα στοιχεία επικοινωνίας τους. Όταν βρεις την πρόταση που σε ενδιαφέρει, μπορείς είτε να επικοινωνήσεις με το συντάκτη της ιδέας άμεσα ή να δηλώσεις το ενδιαφέρον σου στέλνοντάς του τα στοιχεία του δικού σου προφίλ, ώστε να μπορέσει να σε γνωρίσει και εκείνος.

πληροφορίες στο site του www.efund.gr

 

 

>>> * <<<

ΟΓΑ – Αποτελέσματα Κληρωθέντων Δικαιούχων στα προγράμματα Κοινωνικού Τουρισμού

Από τις 14 Ιουλίου οι αιτήσεις για το Οικογενειακό Επίδομα

Όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε για το Επίδομα Ανεργίας

Κατά 50% μειωμένο το οικογενειακό επίδομα για το 2014 – Η μείωση στις εργοδοτικές εισφορές το επηρρέασε αρνητικά!

Το ντεμπούτο του έκανε ο Ιούλιος με πρόστιμα για τα ανασφάλιστα ΙΧ

Εξοντωτική φορολόγηση όσων έχουν εισοδήματα μόνο από Ενοίκια

 

Related posts