29 Μαρτίου 2024

Breaking News

Export USA Forum 2016: Διεισδύοντας σε νέες αγορές

Export USA Forum 2016: Διεισδύοντας σε νέες αγορές

Το 2016, οι Ελληνικές Επιχειρήσεις που έχουν ως στόχο την ανάπτυξη ή ακόμα και διεύρυνση του πελατολογίου τους μπορούν να αξιοποιήσουν τις σημαντικές εμπορικές ευκαιρίες που παρουσιάζουν οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής σε όλες τις βιομηχανίες και υπο-αγορές αυτών. 

Η Βιομηχανία των Τροφίμων και Ποτών, σύμφωνα με τον κεντρικό ομιλητή του Forum κ. Phil Kafarakis Πρόεδρο του U.S. Specialty Food Association ακολουθεί τάσεις που αποκαλύπτουν ότι οι καταναλωτές απολαμβάνουν τα οφέλη της Μεσογειακής Διατροφής και ο τζίρος της αγοράς μεσογειακών προϊόντων είναι σταθερά ανοδικός.

Παράλληλα, ο πανελίστας του Forum κ. Louis Κάτσος Πρόεδρο της Jekmar Associates είναι πεπεισμένος ότι οι ελληνικές Κατασκευαστικές εταιρίες και οι κατασκευαστές Δομικών Υλικών θα μπορούσαν να αξιοποιήσουν εμπορικά την τάση της Αμερικανικής αγοράς για την ανακατασκευή και ανακαίνιση πολλών κτιρίων των ΗΠΑ στην πολιτεία της Νέας Υόρκης, καθώς και τα νέα έργα που είναι υπό ανάπτυξη.

Ταυτόχρονα, κι ενώ οι Έλληνες εξαγωγείς είναι πρόθυμοι να διεισδύσουν σε νέες αγορές, οι κανονισμοί των ΗΠΑ κάνουν τη διαδικασία εξαγωγής περίπλοκη. Εμφανίζεται μια τεράστια πρόκληση, η οποία εάν δεν εκτελεσθεί σωστά μπορεί να κοστίσει σε χρόνο αλλά και χρήμα, ιδίως για τις εταιρείες που δεν είναι επαρκώς προετοιμασμένες.

Το Export USA Forum 2016 που διοργανώνεται από το Τμήμα TradeUSA του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016 στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, θα αναλύσει διεξοδικά – μέσω πραγματικών εμπορικών παραδειγμάτων –  τις Βιομηχανίες Τροφίμων & Ποτών και Ανάπτυξης και Οικοδομικών Υλικών των ΗΠΑ. Οι ομιλητές του Forum, μέσω της πολυετούς εμπειρίας τους, θα τοποθετηθούν σε καίρια ζητήματα που σχετίζονται με την Αγορά των ΗΠΑ.

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στο www.amcham.gr/exportusaforum2016 .

>>>•<<<

Σεμινάρια για εξαγωγές προϊόντων αγροδιατροφικού τομέα

Related posts