19 Απριλίου 2024

IRS: Δεν ξεφεύγεις, ούτε με κληρονομικό χάρισμα!

IRS: Δεν ξεφεύγεις, ούτε με κληρονομικό χάρισμα!

Μια αυτό-αποκαλούμενη μέντιουμ, ‘έφαγε’ $3,5 εκατ. από ηλικιωμένη γυναίκα στην Μασσαχουσέτη, παράσχοντάς της υπηρεσίες ‘καθαρισμού’ από τους δαίμονες που θεωρούσε ότι είχε, αλλά βρέθηκε ένοχη για φοροδιαφυγή.

Η Sally Ann Johnson, 41 ετών, για περίοδο μεγαλύτερη των 7 ετών, παρείχε, όπως η ίδια περιγράφει, υπηρεσίες “ίασης” και “ψυχικού καθαρισμού” στην ηλικιωμένη και προφανώς οικονομικά ευκατάστατη κυρία, η οποία σήμερα πλησιάζει προς τα 80.

Η Johnson, η οποία έχει σχετικές επιχειρήσεις (την Psychic Match Inc και Flatiron Psychic), παραδέχτηκε στο δικαστήριο ότι θέλησε να αποφύγει την φορολόγηση. Η Johnson, όπως είπε στο δικαστήριο, δεν έχει τελειώσει ούτε την Δευτέρα τάξη Δημοτικού και αποκαλεί εαυτόν “ψυχικό σύμβουλο”.

Η Johnson αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως τρία χρόνια. Παραδέχτηκε το λάθος της και θα επιδιώξει να επιστρέψει, τα χρήματα στην ηλικιωμένη.

Δεν γνωρίζουμε εάν η Johnson είναι ένα καλό μέντιουμ, που ίσως είναι αφού κατάφερε την ηλικιωμένη κυρία να της δώσει σωρρευτικά $3,5 εκατ., αλλά είναι σαφές ότι όσο καλή κι αν είναι, δεν κατάφερε να ξορκίσει τον υπερδαίμονα της IRS…

Ευεπιχειρείν: αεί βέλτιστον

Related posts