15 Ιουλίου 2024

MOUSTAKAS FLOWERS – ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ

MOUSTAKAS FLOWERS – ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ

Το ανθοπωλείο Μουστάκας, καταξιωμένο μέσα από τα 35 χρόνια συνεχούς λειτουργίας του στην πόλη της Θεσσαλονίκης, βρίσκεται στον παλιό, ανανεωμένο χώρο της Βασιλίσσης Όλγας 88, καθώς και στο νέο ηλεκτρονικό, και συνεχίζει η δεύτερη γενιά, με νέα αισθητική, νέες ιδέες, νέες ποικιλίες λουλουδιών και φυτών και με μεγάλη όρεξη για δημιουργία καινοτόμων ανθοσυνθέσεων και μπουκέτων, με μόνο σκοπό την άψογη εξυπηρέτηση.

Εκτός από κλασικές και πρωτότυπες ανθοκατασκευές και ιδιαίτερα μπουκέτα, στο χώρο μας μπορεί κανείς να απολαύσει τις ιδέες μας και τις συμβουλές μας γύρω από την ανθοδετική, τον καλλωπισμό και τη διαμόρφωση κήπων και μπαλκονιών, καθώς και τη φυτοπροστασία και τις ασθένειες των φυτών. Μπορεί κανείς, επίσης, να βρει μία πλούσια γκάμα από ξύλινες ζαρτινιέρες και γλάστρες με decoupage, όλα σχεδιασμένα επιμελώς δια χειρός του Απόστολου Μουστάκα, ιδιοκτήτη της επιχείρησης.

Το ανθοπωλείο Μουστάκας, αναλαμβάνει το στολισμό σε γάμους με το ανάλογο επίπεδο φροντίδας και εμπειρογνωμοσύνης που απαιτεί ο χειρισμός κάθε λουλουδιού. Λόγω αυτού του επιπέδου λεπτομέρειας, το κατάστημα εξυπηρετεί έναν περιορισμένο αριθμό πελατών το χρόνο, που ανέρχεται στους 15 περίπου ετησίως.

ΕΜΠΟΡΙΟ

Λεωφόρος Βασιλίσσης Όλγας 88, Θεσσαλονίκη, Τ: 2310 859171

Related posts