19 Απριλίου 2024

To TaxCoach κοντά στους Φοιτητές!

To TaxCoach κοντά στους Φοιτητές!

Το TaxCoach αντιλαμβανόμενο τις δύσκολες εποχές που ζούμε, στηρίζει όσους φοιτητές ενδιαφέρονται, με την ενίσχυση της διαδικτυακής τους παρουσίας και όσον αφορά στην προβολή εργασιών τους.

Συγκεκριμένα: Έχετε κάνει κάποια εργασία οικονομικής θεματολογίας ή και business oriented; … ή κάποιο σχετικό άρθρο ή μελέτη; Μπορείτε να μας την στείλετε στο info@taxcoach.gr, με Θέμα «Προς δημοσίευση | Το όνομά σας» και στο κυρίως ‘σώμα’ του mail, μας αναφέρεται το όνομά σας, εάν θέλετε δυο – τρεις σειρές που θα αναφέρουν σε τι αναφέρεται το άρθρο, μελέτη ή εργασία σας.

Στο mail επισυνάπτετε το αρχείο της μελέτης σας, εργασία σας, άρθρου σας, σε μορφή pdf (για όσους δεν γνωρίζουν, το αρχείο word γίνεται save as, pdf).

Εννοείται ότι μπορείτε να στείλετε και εργασίες, μελέτες κ.ά., οι συγγραφείς των οποίων μπορεί να είναι περισσότεροι του ενός φοιτητές.

Έπειτα εμείς το δημοσιεύουμε, επισυνάπτοντας το pdf, όπως φαίνεται π.χ. εδώ και σας ενημερώνουμε στο mail σας για την δημοσίευση, με link.

Έτσι, μέσω του TaxCoach, διαβάζουν πολλοί την εργασία / μελέτη / άρθρο σας και σας μαθαίνουν – και αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο για εσάς πολλαπλώς, καθώς βελτιώνει την δικτύωσή σας.

Συμβουλές:

• Το κείμενο που θα έχετε γράψει, εάν είναι σε σελίδα Α4, ας έχει μέγεθος γραμματοσειράς 12 ή 14 που στα περισσότερα fonts, είναι ευανάγνωστα, χωρίς να είναι ούτε ενοχλητικά μικρά ούτε και ιδιαιτέρως μεγάλα.

• Εντός του κειμένου σας (μελέτη, εργασία, άρθρο), γράψτε στην αρχή ή στο τέλος, το όνομά σας και κάποια δυνατότητα επικοινωνίας όπως π.χ. e-mail), για να διευκολύνετε όσους διαβάσουν το έργο σας και θέλουν πιθανότατα, να επικοινωνήσουν μαζί σας.

Αναμένουμε τα γραπτά σας και μην φοβάστε, δεν θα σας βαθμολογήσουμε! Είναι άνευ κόστους και έχετε σίγουρα κέρδος.

ευεπιχειρείν: αεί βέλτιστον

Related posts