19 Μαΐου 2024

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ 7η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 στις 13.30 ΠΛ. ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ 7η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 στις 13.30 ΠΛ. ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Συμμετέχουμε στη ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ
7η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 στις 13.30 ΠΛ. ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

Συνάδελφε, συναδέλφισα

Η τεράστια φορολογική επιδρομή, που ήρθε με τις εκκαθαρίσεις των φετινών φορολογικών δηλώσεων, τα χαράτσια σε κάθε σπιθαμή γης , όπως εμφανίζονται με τον Ενιαίο Φόρο Ιδιοκτησίας Ακινήτων (ΕΝ.Φ.Ι.Α.), συμπληρώθηκε με το επικίνδυνο μέτρο των φοροεπιδρομών στα σπίτια, καθώς και το κυνήγι του ΚΕΑΟ (ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ) εναντίων των ΕΒΕ.

Από τα στοιχεία που έχει ανακοινώσει ο ΟΑΕΕ για ένας στους δύο ασφαλισμένους (ΕΒΕ λογιστές ελ. επαγγελματίες) χρωστάει στον ΟΑΕΕ, χωρίς να έχει επομένως ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για τον ίδιο και την οικογένειά του και συσσωρεύει οφειλές και προσαυξήσεις.

Κάθε μήνα οι βεβαιωμένες ληξιπρόθεσμες οφειλές στην εφορία αυξάνονται κατά 1 δις ευρώ. Το «προσωρινό» τέλος επιτηδεύματος έγινε μόνιμος βραχνάς για τους μικρομεσαίους επαγγελματίες και εμπόρους. Η επιβολή φόρου 26%, η κατάργηση του αφορολογήτου, η κατάργηση των φοροαπαλλαγών, η προκαταβολή φόρου κλπ, οδήγησε ήδη 230.000 επιχειρήσεις τα χρόνια της κρίσης σε λουκέτο. Ο τζίρος μειώθηκε τα χρόνια αυτά 74% ακολουθώντας αντίστροφη πορεία από τη φορολογία.

Η δήθεν πιστοποίηση, του επαγγέλματος και ο κώδικας δεοντολογίας δεν επιδιώκει την «τάξη» και «κατοχύρωση» του επαγγέλματός μας, αλλά το ξεσκαρτάρισμα του χώρου από τα μικρά λογιστικά γραφεία προς όφελος των μεγάλων λογιστικών και ελεγκτικών εταιρειών. Το ΟΕΕ μας βάζει σε διαδικασία εξετάσεων και σεμιναρίων επί πληρωμή σε μόνιμη βάση πλέον.

Με την επιφύλαξη κατά πόσον η πρωτοβουλία της διαδικτυακής ομάδας για τον τρόπο ορισμού της κινητοποίησης και του πλαισίου αιτημάτων, βοηθάει την προοπτική ανάπτυξης αγώνων διεκδικητικών με κριτήριο τις ανάγκες μας και με όλους όσους θίγονται από την πολιτική της κυβέρνησης (εργαζόμενοι, άνεργοι, μικρομεσαίοι ΕΒΕ, αγρότες) καλούμε τους συναδέλφους να συμμετέχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Φ.Ε.Ε.Ε.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ Δ. ΣΠΥΡΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡ. ΛΑΜΠΡΟΥ

 

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

 

 

 

>>>•<<<

Ίσως σας ενδιαφέρει το ακόλουθο άρθρο:
✎ Άλλες σημαντικές ειδήσεις…

Θέλετε να αυξήσετε την ανταγωνιστικότητά σας; Δείτε εδώ!

 

 

Related posts