4 Ιουλίου 2020

Breaking News

Πρόγραμμα για την Καινοτόμο Επιχειρηματικότητα

Πρόγραμμα για την Καινοτόμο Επιχειρηματικότητα

Πρόγραμμα για την Καινοτόμο ΕπιχειρηματικότηταΠρόγραμμα για την Καινοτόμο Επιχειρηματικότητα

Πρωτοβουλία για τη στήριξη της Νέας και Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας στην Αθήνα μέσω του προγράμματος Βιώσιμη Επιχειρηματικότητα στην Αθήνα ανακοίνωσε σήμερα ο ΣΕΒ

Πρόκειται για τη δράση «Βιώσιμη Επιχειρηματικότητα στην Αθήνα» η οποία απευθύνεται σε νέους που επιθυμούν να μετατρέψουν τις ιδέες τους σε επιχειρηματική δράση, με έμφαση στην καινοτομία, την εξωστρέφεια, την τεχνολογική γνώση και την αξιοποίηση ελληνικών προϊόντων με μοναδικά χαρακτηριστικά.

Στο πλαίσιο της δράσης, ο ΣΕΒ θα ενισχύει τους συμμετέχοντες, σε ειδικά διαμορφωμένους και εξοπλισμένους χώρους στο κέντρο της Αθήνας, με:

– Δομημένη μεθοδολογία ανάπτυξης επιχειρηματικών σχημάτων.

– Εξατομικευμένη συνεχή καθοδήγηση από έμπειρους coaches.

– Στρατηγική ανάπτυξης και δικτύωση από υψηλόβαθμα στελέχη- μέντορες.

– Μελέτη αγοράς και κατάρτιση επιχειρηματικού σχεδίου.

– Πρόσβαση στο δίκτυο επιχειρήσεων ΣΕΒ.Πρόγραμμα για την Καινοτόμο Επιχειρηματικότητα

Το πλήρες κείμενο της πρόσκλησης για συμμετοχή στη δράση, με τους αναλυτικούς όρους και προϋποθέσεις συμμετοχής, θα ανακοινωθεί μέσα στο δεύτερο 15νθήμερο του Μαρτίου.

Σε δήλωσή του, ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος του ΣΕΒ, Χάρης Κυριαζής, επισημαίνει: «Με την πολύτιμη εμπειρία, τη γνώση, τη δικτύωση και τη διαρκή υποστήριξη, θέλουμε να συμβάλουμε έμπρακτα στη δημιουργία μίας νέας επιχειρηματικής γενιάς, με εφαλτήριο την πόλη της Αθήνας».

Η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο του «Έργου Αθήνα» του Δήμου Αθηναίων, το οποίο υλοποιείται με τη συνεργασία σημαντικών οργανισμών και φορέων επιχειρηματικότητας.

πηγή dikaiologitika.gr 

Related posts