27 Απριλίου 2024

Ρόμπιν Γουίλιαμς «χάσαμε» τον αγαπημένο μας Πίτερ Παν…

Ρόμπιν Γουίλιαμς «χάσαμε» τον αγαπημένο μας Πίτερ Παν…

Θρηνεί το Χόλιγουντ με την απώλεια του βραβευμένου με όσκαρ για το ρόλο του στην ταινία Good Will Hunting, Ρόμπιν Γουίλιαμς, ο οποίος βρέθηκε νεκρός την Δευτέρα στο σπίτι του, στο Τιμπουρον της Καλιφόρνια, βορείως του Σαν Φρανσίσκο, σε ηλικία 63 ετών.Ρόμπιν Γουίλιαμς

Σύμφωνα με δήλωση των τοπικών αστυνομικών αρχών, «ο θάνατος οφείλεται σε αυτοκτονία λόγω ασφυξίας».

Στη δήλωση αναφέρεται ότι το γραφείο του τοπικού σερίφη έλαβε ένα τηλεφώνημα γύρω στις 12 το μεσημέρι (τοπική ώρα), σύμφωνα με το οποίο ένας άνδρας βρέθηκε «αναίσθητος στην κατοικία του και δεν ανέπνεε». Οι δυνάμεις που έσπευσαν επί τόπου διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για τον Γουίλιαμς και επιβεβαίωσαν τον θάνατό του. Η ατζέντης του διάσημου ηθοποιού, Μάρα Μπάξμπαουμ, δήλωσε ότι ο Γουίλιαμς «έδινε μάχη με βαριά κατάθλιψη», ενώ είχε δώσει στο παρελθόν μάχη με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά.

Η συζύγός του, Σούζαν Σνάιντερ, δήλωσε:

«Σήμερα το πρωί έχασα τον σύζυγο και καλύτερό μου φίλο, ενώ ο κόσμος έχασε έναν από τους πιο αγαπητούς καλλιτέχνες κι έναν όμορφο άνθρωπο. Ελπίζουμε ότι θα τον θυμόμαστε με επίκεντρο τις αμέτρητες στιγμές γέλιου και χαράς που χάρισε σε εκατομμύρια και όχι τον θάνατό του…»

*** «Ιδιαίτερη» είδηση και για την ομάδα του Taxcoach.gr  αλλά και για όλο τον κόσμο *** 

«Δεν θυμόμαστε μέρες. Θυμόμαστε στιγμές» σύμφωνα με τον Cesare Pavese

Έτσι θα θυμόμαστε και εμείς τις αμέτρητες στιγμές γέλιου που μας χάρισε…..

 

 

Related posts