27 Απριλίου 2024

Άκαρπη, όπως αναμένονταν και η δεύτερη ψηφοφορία για ΠτΔ · πάμε σε Εκλογές

Άκαρπη, όπως αναμένονταν και η δεύτερη ψηφοφορία για ΠτΔ · πάμε σε Εκλογές

Άκαρπη, όπως αναμένονταν και η δεύτερη ψηφοφορία για ΠτΔ · πάμε σε Εκλογές. 168 ψήφους συγκέντρωσε στην σημερινή δεύτερη ψηφοφορία ο Σταύρος Δήμας για Πρόεδρος της Δημοκρατίας.Βουλή

Παρών ψήφισαν 131 βουλευτές και μια βουλευτής ήταν απών. Ειδικότερα υπέρ της εκλογής του Σταύρου Δήμα για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας, τάχθηκαν κατά τη σημερινή ψηφοφορία, 168 βουλευτές.

‘Παρών’ ψήφισαν 131 βουλευτές.
Θετικά στην δεύτερη ψηφοφορία για εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας ψήφισαν οι κάτωθι βουλευτές:
Μελάς, Μπούκουρας, Κασαπίδης, Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος, Γιοβανόπουλος και Μίκα Ιατρίδη. Απούσα ήταν η κα Κόλλια, βουλευτής των ΑΝΕΛ λόγω ασθένιας.

Αναμένουμε πλέον την τρίτη και τελευταία ψηφοφορία που θα γίνει τη Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου. Σε αυτήν, ο Σταύρος Δήμας θα μπορούσε να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας εάν λάβει 180 ψήφους. Αν όχι, έστω και μία λιγότερη να είναι οι ψήφοι, οδηγούμαστε σε πρόωρες εκλογές, οι οποίες αναμένεται να γίνουν προς τα τέλη Ιανουαρίου ή το αργότερο, στις αρχές Φεβρουαρίου.

Εμείς ως TaxCoach, εκτιμούμε ότι τα κουκιά δεν βγαίνουν και θα πάμε σε πρόωρες εκλογές.
Στην εκτίμησή μας αυτή συμβάλουν:

1) Ότι η κυβερνητική παράταξη αυτές τις ημέρες περνάει εσπευσμένα πλήθος τροπολογιών και μάλιστα την πλειοψηφία τους εκπρόθεσμες (η εκπρόθεσμη δεν συζητείται στη Βουλή), κάτι που δείχνει βιασύνη να προλάβουν.
Εάν τα κουκιά έβγαιναν, δεν θα υπήρχε λόγος τέτοιας βιασύνης, θα περνούσαν ό,τι ήθελαν να περάσουν, με την κανονική διαδικασία, έτσι ώστε τα διάφορα θέματα να έχουν και τον χρόνο να συζητηθούν στη Βουλή.

2) Προδημοσιεύτηκαν δύο προγράμματα επιδότησης, που αφορούν μάζα, όταν από τότε που είχε εκλεγεί η ΝΔ, έβγαιναν μεν προγράμματα επιδότησης, αλλά ήταν τελείως εξειδικευμένα, δεν αφορούσαν μάζα.
Τα δύο προγράμματα επιδότησης που βγήκαν και που σας τα παρουσιάζουμε σε συνδέσμους κάτω από το παρόν άρθρο αφορούν στην ίδρυση νέων επιχειρήσεων από ανέργους και στην επιδότηση υφιστάμενων επιχειρήσεων.
Προφανώς, τα δύο αυτά μαζικά προγράμματα προδημοσιεύτηκαν στην παρούσα χρονική περίοδο, για δημιουργία θετικών εντυπώσεων ότι κάτι αλλάζει στην οικονομία.

3) Προχωρεί εσπευσμένα πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας, τα λεγόμενα πεντάμηνα, που θα απασχολήσουν περί των 58.000 ανέργων. Το εν λόγω πρόγραμμα είχε ήδη καθυστερήσει και παρουσιάζεται στην παρούσα χρονική συγκυρία. Το θεωρείτε τυχαίο και όχι βάσει σχεδίου για προεκλογικές εντυπώσεις, για να δείξουν ότι αντιμετωπίζουν την ανεργία;

4) Έχουμε παρατηρήσει στα social media (facebook) πλήθος Σελίδων στελεχών κομματικών ή κυβερνητικών της ΝΔ, που παρουσιάζονται ‘χορηγούμενες’, ήτοι διαφημίσεις, που είναι εξαιρετικά αυξημένες σε σχέση με τους προηγούμενους μήνες.
Προφανώς τα στελέχη της ΝΔ, γνωρίζοντας ότι τα κουκιά δεν βγαίνουν και πάμε σε εκλογές, έχουν ξεκινήσει την προβολή τους.

>>>•<<<

Ίσως σας ενδιαφέρουν τα ακόλουθα άρθρα:
Πρόγραμμα επιδότησης (έως 50%) για Υφιστάμενες επιχειρήσεις
Πρόγραμμα επιδότησης (έως 100%) για ανέργους, για ίδρυση επιχείρησης
Ο Νόμος της Αντίστροφης Προσπάθειας και γιατί Αποτυγχάνετε
Επιστημονική τεκμηρίωση ότι ο τύμβος Καστά έχει ‘πλούσιο’ περιεχόμενο

Εἶστε ἀνταγωνιστικός ἐπαγγελματίας (=ἐπαρκῶς καταρτισμένος καὶ ἐνημερωμένος);

Διαβάστε ακόμα…

Related posts