6 Μαΐου 2024

Ένωση κεντρώων: Χαριστική βολή στους Έλληνες φορολογούμενους (Για τα φορολογικά μέτρα)

Ένωση κεντρώων: Χαριστική βολή στους Έλληνες φορολογούμενους (Για τα φορολογικά μέτρα)

Η Ένωση Κεντρώων εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση ως προς το φορολογικό που ετοιμάζεται:

Τον λογαριασμό από τα λάθη και τις παραλείψεις της κυβέρνησης δεν θα τον πληρώσει ο ελληνικός λαός. Η κυβέρνηση τρέχει για να προλάβει τα χειρότερα και σε αντίθεση με τις προεκλογικές της εξαγγελίες, φορτώνει με νέα μέτρα του Έλληνες φορολογούμενους. Η Ένωση Κεντρώων επιμένει στις γνωστές θέσεις της τόσο στο ασφαλιστικό όσο και στο φορολογικό.

Η κυβέρνηση παραδίνεται τελικά στις ορέξεις των δανειστών αφού αδειάζει “μεθοδικά” τις τσέπες των εργαζομένων και των φορολογούμενων. Θα “καταρρεύσουν” πλέον όσοι έχουν εισοδήματα άνω των 20.000 ευρώ και θα “εκτελεστεί” η ιδιωτική πρωτοβουλία και η επιχειρηματικότητα.

Καμία από τις δίκαιες προτάσεις της Ένωσης Κεντρώων δεν αρέσουν στην κυβέρνηση;

Αυτή είναι η ελπίδα που θα φέρνατε κ. Πρωθυπουργέ;

Όσον αφορά στο προσφυγικό και τη Συμφωνία Ε.Ε. – Τουρκίας:

Στην πράξη θα κριθεί εάν οι αποφάσεις που ελήφθησαν στις Βρυξέλλες ανάμεσα στην Ε.Ε. και την Τουρκία θα έχουν αποτελέσματα. Τα ευχολόγια και οι επικοινωνιακές στρατηγικές δεν ωφελούν την χώρα και η κυβέρνηση οφείλει άμεσα να δράσει ώστε το δράμα της Ειδομένης να λάβει τέλος και με ασφάλεια οι πρόσφυγες και μετανάστες να οδηγηθούν στα κέντρα φιλοξενίας. Η Ένωση Κεντρώων ελπίζει ότι θα τηρηθούν τα συμφωνηθέντα.

Related posts