29 Μαρτίου 2024

Breaking News

Γυναίκα εφοριακός στη Ρόδο, βούτηξε στη θάλασσα για να πιάσει φοροφυγά

Γυναίκα εφοριακός στη Ρόδο, βούτηξε στη θάλασσα για να πιάσει φοροφυγά

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «ΡΟΔΙΑΚΗ», εφοριακός βούτηξε στην θάλασσα για να συλλάβει φοροφυγά.

Την είδηση δημοσιεύουν πολλά sites και πρέπει να ισχύει.

Η υπόθεση εν ολίγοις έχει ως ακολούθως:

Κινέζα η οποία βρίσκονταν στην παραλία της Τσαμπίκας, στην ανατολική πλευρά της Ρόδου, παρείχε υπηρεσίες μασάζ σε όποιους ενδιαφερόμενους λουόμενους.

Στην περιοχή έφτασε κλιμάκιο ελεγκτών, αστυνομικών και εφοριακών, προκειμένου να πραγματοποιήσουν ελέγχους. Η Κινέζα αμέσως μόλις αντιλήφθηκε τους ελεγκτές, άρχισε να τρέχει μεταξύ των λουομένων, για να μην την σταματήσουν.

Αστυνομικοί και εφοριακοί άρχισαν να την καταδιώκουν και τότε, προτίμησε να πέσει στη θάλασσα με τα ρούχα προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψή της. Η κινέζα έμεινε σε απόσταση περίπου 10 μέτρων από τη στεριά και παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις, αρνούνταν να βγει από τη θάλασσα.

Οι αστυνομικοί δεν είχαν αρμοδιότητα να την συλλάβουν εντός των υδάτων (έπρεπε να κληθεί το λιμενικό) και τότε η εφοριακός που φορούσε το μαγιό της, καθώς σε ορισμένες περιπτώσεις οι εφοριακοί παριστάνουν και τους τουρίστες προκειμένου να πραγματοποιήσουν εξειδικευμένους ελέγχους, έβγαλε γρήγορα τα ρούχα της, βούτηξε στη θάλασσα και κολύμπησε μέχρι το σημείο που βρίσκονταν η κινέζα, συλλαμβάνοντάς την και υποχρεώνοντάς την, να βγει στη στεριά.

Όπως δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες στη εφημερίδα «ΡΟΔΙΑΚΗ», η κινέζα δεν προέβαλε αντίσταση. Η εφοριακός την οδήγησε στη στεριά και αμέσως, οι αστυνομικοί την συνέλαβαν, όπου και της επιβλήθηκε το σχετικό πρόστιμο.

Related posts