3 Μαΐου 2024

ΔΙΑΝΟΕΣΙΣ – Ο Πρώτος Ελληνιστικός Χώρος! Καλλιρρόης 2 & Αθ. Διάκου 38, στο κέντρο της Αθήνας

ΔΙΑΝΟΕΣΙΣ – Ο Πρώτος Ελληνιστικός Χώρος! Καλλιρρόης 2 & Αθ. Διάκου 38, στο κέντρο της Αθήνας

Μια ιδέα για Επαγγελματικό & Προσωπικό δώρο, με στοιχεία κουλτούρας και ελληνικού πολιτισμού!

Ως θεματικό κατάστημα που έχει ως κεντρικό άξονα τον Αρχαίο Ελληνισμό, η Διανόεσις προσφέρει τεχνουργήματα, όπως αγαλματίδια, κεραμικά, αλλά και βιβλία, CD μουσικής και DVD με προϊόντα εικόνας και ήχου, πάντα με θέμα την Αρχαία Ελλάδα. Καλλιρρόης 2 & Αθ. Διάκου 38, στο κέντρο της Αθήνας.

 

Γιατί ΔΙΑΝΟΕΣΙΣ; ΔΙΑΝΟΕΣΙΣ

Διότι: 
α) έχουμε τις καλύτερες τιμές, 
β) μέσω του “Κερδώου Αγγείου” μπορείτε να αγοράσετε με έκπτωση ή και δωρεάν, 
γ) στις αγορές σας σε αγαλματίδια μέχρι 16 cm ύψος, αντικατάστασή τους δωρεάν αν σας σπάσει (αντικατάστασή τους μία φορά και εφόσον μας φέρετε το σπασμένο)
δ) παρέχουμε έκπτωση 10% σε ανέργους και φοιτητές με επίδειξη της κάρτας ανεργίας ή πάσου + Κερδώον Αγγείον,
ε) παρέχουμε έκπτωση 8% (+ Κερδώον Αγγείον) στους έχοντες γενέθλια για έναν μήνα από την ημερομηνία γενεθλίων τους (απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας)
στ) για την διευκόλυνσή σας, λειτουργούμε 7 ημέρες την εβδομάδα, έως το βράδυ.
> παρακαλούμε, υποστηρίξτε μας, κάνοντας share <

ΔΙΑΝΟΕΣΙΣ

ΔΙΑΝΟΕΣΙΣ

Ο Πρώτος Ελληνιστικός Χώρος!

Η ΔΙΑΝΟΕΣΙΣ, είναι το πρώτο Ελληνιστικό κατάστημα. Τώρα, οι την πατρώα θρησκεία σεβόμενοι καθώς και οι λάτρεις του Ελληνικού Πολιτισμού, οι Ελληνιστές, έχουν επιτέλους το χώρο τους!

Ως θεματικό κατάστημα που έχει ως κεντρικό άξονα τον Αρχαίο Ελληνισμό, η Διανόεσις προσφέρει τεχνουργήματα, όπως

  • αγαλματίδια, κεραμικά, αλλά και βιβλία, CD μουσικής και DVD με προϊόντα εικόνας και ήχου, πάντα με θέμα την Αρχαία Ελλάδα.

Στο κατάστημά μας, ένας Ελληνιστής, μπορεί να βρει όλα τα προϊόντα που αναζητά στο πλαίσιο των ενδιαφερόντων του.

 

Επιπλέον

Ως θεματικό κατάστημα έχουμε μεράκι για το αντικείμενό μας και αγάπη για τον Αρχαίο Ελληνικό Πολιτισμό, ως εκ τούτου θεωρούμε ύβρη να έχουμε κακέκτυπα αρχαίων ελληνικών αγαλματιδίων. Ωστόσο, παράλληλα, μεταποιούμε ελαφρώς ορισμένα από τα προϊόντα μας, με αποτέλεσμα κάποια εξ αυτών να είναι μοναδικά.

 Μια ιδέα

για Επαγγελματικό & Προσωπικό δώρο, με στοιχεία κουλτούρας και ελληνικού πολιτισμού!

• Η πρόσβαση στη Διανόεσις είναι εξαιρετικά εύκοληκαθώς βρισκόμαστε στην

Καλλιρρόης 2 & Αθ. Διάκου 38, στο κέντρο της Αθήνας.

Ο σταθμός ΜΕΤΡΟ Ακροπόλεως απέχει 5 λεπτά με τα πόδια και ο σταθμός ΤΡΑΜ Βουλιαγμένης μόλις 2 λεπτά. Επιπλέον, επιδιώξαμε το κατάστημά μας να είναι δίπλα στον ιερό χώρο του Ολυμπιείου με την ενέργεια που διαθέτει και την πλούσια φυσική ομορφιά του πάρκου που το περιβάλλει.

• Ο χώρος μας είναι άνετος, όμορφος, όπως ταιριάζει σε ένα Ελληνιστικό κατάστημα. Επιπλέον, καθώς έχουμε και βιβλία, λειτουργεί αναγνωστήριο, που μπορείτε να έρχεστε και να διαβάζετε.

IMAG04812013-09-25 22.37.50

• Κρατάμε τα κόστη χαμηλά, οπότε μπορούμε και πουλάμε σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

• Τέλος, αναζητήστε τις προσφορές μας – προσφορές μόνιμες, που συνίστανται σε έκπτωση 10% στις ήδη πολύ χαμηλές τιμές μας, αλλά και ειδικές τιμές για τους άνεργους και όσους έχουν γενέθλια (για περίοδο ενός μήνα από την ημερομηνία γενεθλίων τους). Ενίοτε, πραγματοποιούμε έκτακτες προσφορές, όπως π.χ. η πώληση ενός προϊόντος σε «εξωπραγματική» τιμή (δηλ. κάτω του κόστους) κ.ά., γι’ αυτό και είναι χρήσιμο να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας, http://dianoesis-dianoesis.webnode.gr/, όπως επίσης και τη σελίδα μας στο facebook, Διανόεσις-Dianoesis.

Ελάτε να μας γνωρίσετε!

 

 

2014-02-22 21.41.23

2013-10-24 22.26.12

Related posts