24 Απριλίου 2024

Δωρεάν διαμονή σε όσους επισκεφτούν σήμερα 30 Απριλίου Αγκίστρι και Αίγινα

Δωρεάν διαμονή σε όσους επισκεφτούν σήμερα 30 Απριλίου Αγκίστρι και Αίγινα

Δωρεάν διαμονή σε όσους επισκεφτούν σήμερα 30 Απριλίου Αγκίστρι και Αίγινα, σε ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια των δύο νησιών του Σαρωνικού. 300415-1

Στο μικρό αλλά πανέμορφο και καταπράσινο νησάκι του Αργοσαρωνικού, το Αγκίστρι, το Σωματείο Επαγγελματιών του νησιού, αποφάσισε και προσφέρει δωρεάν διαμονή σε όλα τα ξενοδοχεία και τα ενοικιαζόμενα δωμάτια στις 30 Απριλίου 2015, στους επισκέπτες που θα πάνε στο νησί, για την συγκεκριμένη μέρα (διανυκτέρευση). Ο χρόνος για να πάει κανείς στο Αγκίστρι με το καραβάκι, δεν ξεπερνάει την ώρα από τον Πειραιά.

Επίσης, άνω των 20 ξενοδοχείων στην Αίγινα (όχι όμως όλα), προσφέρουν μια δωρεάν διανυκτέρευση για την σημερινή μέρα (30 Απριλίου).

Οι πρωτοβουλίες αυτές ελήφθηκαν από τους επαγγελματίες λόγω της απεργίας της Παρασκευής 1ης Μαϊου, που δεν θα επιτρέψει στα επιβατικά πλοία να κινηθούν. Επομένως όσοι πολίτες θα ήθελαν στην πρωτομαγιά να πάνε προς τα δύο νησιά δεν θα μπορούσαν, με αποτέλεσμα να πληγεί η κίνηση προς αυτά, στο τριήμερο (πρωτομαγιά και Σαββατοκύριακο).

Συνεπώς οι επαγγελματίες σκέφτηκαν να πριμοδοτήσουν την διανυκτέρευση μία μέρα πριν (30 Απριλίου), έτσι ώστε οι επισκέπτες που θα ήθελαν να πάνε σε κάποιο εκ των δύο νησιών αύριο, πρωτομαγιά, αλλά δεν θα μπορούσαν λόγω της απεργίας, να το πράξουν από σήμερα 30 Απριλίου.

Επιπλέον, τα επιβατικά πλοία για την Αίγινα, την Πέμπτη 30 Απριλίου θα επεκτείνουν τα δρομολόγια τους για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών.

Εάν λοιπόν ευκαιρείτε χρονικά σήμερα, ετοιμάστε σακίδιο / βαλίτσα, πάρτε την παρέα σας και αναχωρήστε για τα δύο όμορφα νησιά, που βρίσκονται πλησίον της Αθήνας. Καλά να περάσετε!

>>>•<<<

Ίσως σας ενδιαφέρουν τα ακόλουθα άρθρα:

Ψάχνετε για εργασία; … Αγγελίες – πάντα πρόσφατα ενημερωμένες

✎ 103 χιλιάδες ρύθμισαν τις οφειλές τους, έως και τις 28 Απριλίου
 Κατάντια; Σοβιετία; Ή σύνηθες μέγεθος;
✎ Παράταση για ένα μήνα της προθεσμίας για εφάπαξ ή τμηματική πληρωμή ληξιπρόθεσμων οφειλών στο Δημόσιο
✎ Ο Νόμος της Αντίστροφης Προσπάθειας και γιατί Αποτυγχάνετε

• Αὐξημένη ἀνταγωνιστικότητα; … Εὐεπιχειρεῖν !

Άλλα σημαντικά Νέα

Related posts