7 Μαΐου 2024

Δωρεάν η μετακίνηση με τις συγκοινωνίες του ΟΑΣΑ στις 13 και 14 Ιουλίου

Δωρεάν η μετακίνηση με τις συγκοινωνίες του ΟΑΣΑ στις 13 και 14 Ιουλίου

Δωρεάν η μετακίνηση με τις συγκοινωνίες του ΟΑΣΑ στις 13 και 14 Ιουλίου. Ο αναπλ. Υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, με την υπ’αριθμ. Oικ.Α−43165/3281 Απόφασή του, παρατείνει την κατ’ εξαίρεση δωρεάν μετακίνηση επιβατικού κοινού με τα μέσα του Ομίλου ΟΑΣΑ.06072015-1

Όπως αναφέρει η Απόφαση, λόγω της ανάγκης να εξυπηρετηθεί το επιβατικό κοινό κατά το διάστημα από 13/07/2015 έως και 14/07/2015, λόγω της περιορισμένης ρευστότητας, αποφασίζεται ότι επιτρέπεται η κατ’ εξαίρεση δωρεάν μετακίνηση του επιβατικού κοινού με μέσα του ομίλου ΟΑΣΑ για το χρονικό διάστημα από 13 Ιουλίου έως 14 Ιουλίου 2015.

Με νεότερη κοινή απόφαση των Υπουργών Οικονομικών και Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού θα ρυθμιστεί η κάλυψη του προβλεπόμενου ποσοστού επί των κομίστρων που δικαιούται κατά νόμο ο ΟΑΣΑ από το Δημόσιο για το παραπάνω διάστημα.

Προφανώς, εμείς ως Tax Coach, σχολιάζουμε ότι δεδομένου ότι για την εν λόγω Απόφαση μετράει το πρόβλημα ρευστότητας που όσο παραμένουν κλειστές οι τράπεζες γίνεται ολοένα εντονότερο, είναι πολύ πιθανό έως σίγουρο, ότι η δωρεάν μετακίνηση με τα μέσα του ΟΑΣΑ θα παρατείνεται. Βέβαια το επιβατικό κοινό για να είναι βέβαιο, καλό είναι να ενημερώνεται ή και να ρωτάει τους υπαλλήλους του ΟΑΣΑ.

>>>•<<<

Ψάχνετε για εργασία; … Αγγελίες

 Δωρεάν μετακίνηση των Ανέργων με τα μέσα του ΟΑΣΑ
 Πρόσληψη ωρομίσθιου εκπαιδευτικού προσωπικού στην ΑΕΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ
 Πρόγραμμα Εξειδικευμένης Επιμόρφωσης του Πανεπιστημίου Αθηνών

• Αὐξημένη ἀνταγωνιστικότητα; … Εὐεπιχειρεῖν !

Άλλες σημαντικές Ειδήσεις

Related posts