28 Μαρτίου 2024

Breaking News

Εγκύκλιος Υπ. Οικονομίας: Παροχή διευκρινήσεων σχετικά µε Καντίνες

Εγκύκλιος Υπ. Οικονομίας: Παροχή διευκρινήσεων σχετικά µε Καντίνες

Το Υπουργείο Οικονομίας, Υποδομών Ναυτιλίας και Τουρισμού, εξέδωσε Εγκύκλιο με Αρ. Πρωτ.: 88760 και ημερομηνία 2 Σεπτεμβρίου 2015, στην οποία δίδει πολλές χρήσιμες διευκρινήσεις που αφορούν στο συγκεκριμένο επάγγελμα των καντινών, ήτοι κινητών καταστημάτων που προσομοιάζουν µε τα είδη κυλικείου.

Διαβάστε αναλυτικά ολόκληρη την Εγκύκλιο, εδώ.

(Γνωρίζετε ότι στο site μας, taxcoach.gr, μπορείτε να βρίσκετε εύκολα και συγκεντρωμένα όλα τα «χρηστικά» όπως ΠΟΛ., Εγκυκλίους κ.λπ.; Πως το κάνετε: Στο κάτω μέρος της κεντρικής μας σελίδας, βρίσκετε banner που αναφέρεται ως «ΤAXCOACH ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ (ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ)», το πατάτε και σας βγάζει στην ιδιαίτερη σελίδα που στη συνέχεια μπορείτε να βρείτε εγκυκλίους κλπ, είτε χρονολογικά, είτε αναζητώντας με τη χρήση κάποιας χαρακτηριστικής λέξης (όπως ο αριθμός μιας ΠΟΛ.) στο “κουμπί” αναζήτησης. Στην ίδια σελίδα της ‘Βιβλιοθήκης’, μπορείτε να πάτε, επιλέγοντας το tab ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ στο κεντρικό οριζόντιο μενού μας στο πάνω μέρος της κεντρικής μας σελίδας)

>>>•<<<

••• Αὐξημένη ἀνταγωνιστικότητα; … Εὐεπιχειρεῖν !

ΟΑΕΔ: ‘Πρόγραμμα ενίσχυσης της ρευστότητας και της απασχόλησης’ για Νέους Ελεύθερους Επαγγελματίες και για ιδιωτικές επιχειρήσεις

✎  ΟΑΕΔ: Έναρξη Προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα για 19.101 θέσεις Πλήρους Απασχόλησης

✎  Τρεις “δυνατές” δράσεις Επιδοτήσεων από τον Σεπτέμβριο του 2015

Ψάχνετε για εργασία; … Αγγελίες

Άλλες σημαντικές Ειδήσεις

Related posts