3 Μαΐου 2024

Η Κυρίαρχη Επενδυτική Πρόταση

Η Κυρίαρχη Επενδυτική Πρόταση

Επενδυτική Πρόταση για να την εκμεταλλευτείς από θέση ισχύος, όπως κρίνεις καλύτερα!!!

Στις αρχές του καλοκαιριού του 2014 παρουσιάστηκε μια Επενδυτική Πρόταση, που παρουσιάζει τα εξής χαρακτηριστικά:

+ Δυνατότητα πολύ χαμηλής επένδυσης
+ Ελεύθερα χρήματα κάθε 3 μήνες
+ Υψηλές άμεσες αποδόσεις
+ Μηδενικό επενδυτικό ρίσκο
+ Εγγύηση αρχικού κεφαλαίου
+ Πληρωμή αποδόσεων κάθε μήνα
+ Πραγματική επένδυση κεφαλαίων στην πραγματική αγορά σε αληθινές, υπαρκτές επιχειρήσεις
+ 100% επένδυση όλων των κεφαλαίων στην παραγωγή, χωρίς απώλειες για πανταχόθεν προμήθειες ή fees
+ Δυνατότητα μόνιμου υψηλού εισοδήματος σε επαγγελματίες, από εκπληκτικό πρόγραμμα επιπλέον (νόμιμων) υπεραποδόσεων
+ Εφαρμογή αρχών πολυεπίπεδου marketing ως εργαλείου αστραπιαίας εξάπλωσης
+ Διαδικτυακή πολυεθνική δραστηριότητα
+ Απλή, φιλική, ξεκάθαρη και δίκαιη συμφωνία συνεργασίας με όλα τα συνεργαζόμενα μέλη.

 Επενδυτική Πρόταση

Τα Βασικά Πλεονεκτήματα αυτής της Επενδυτικής Πρότασης είναι τα εξής:

1) Δυνατότητα πολύ μικρής τοποθέτησης (από μόλις 50 ευρώ).

2) Μηδενικό ρίσκο (το 100% του ποσού που επενδύθηκε είναι στη διάθεση του Επενδυτή μετά από 90 ημέρες, χωρίς επιβάρυνση αποχώρησης).

3) Εξασφαλισμένα κέρδη (ακόμη και στη λήξη της συνεργασίας, ο ΚΕΘ κρατάει όλες τις αποδόσεις που εισέπραξε μέχρι εκείνη τη στιγμή)

4) Ασυναγώνιστες άμεσες αποδόσεις (9,60% ετησίως στην πλήρη επίτευξη του στόχου μηνιαίου τζίρου της Επιχείρησης – ανάλογα μικρότερο ή μεγαλύτερο αυτού του ποσοστού, όσο μικρότερος ή μεγαλύτερος τζίρος επιτυγχάνεται)

5) Εκπληκτικές δικτυακές αποδόσεις (η απόδοση 9,60% της κάθε ΕΘ προσαυξάνεται κατά 0,48% για κάθε άλλη ΕΘ που βρίσκεται κάτωθεν αυτής, μέχρι και σε 20 επίπεδα βάθους).

6) Δυνατότητα πλουτισμού και ισόβιων υψηλών αποδόσεων μόνο με ένα πενηντάρικο (από τη συγκέντρωση δικτυακών αποδόσεων μέχρι και από 2.097.150 επενδεδυμένα πενηντάρικα που χωρούν να τοποθετηθούν κάτωθεν καθεμίας ΕΘ)

7) Δεν είναι πυραμίδα, φούσκα, σύστημα Ponzzi (γιατί μοιράζει ΔΙΚΤΥΑΚΑ τις ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ των χρημάτων που επενδύονται, όχι ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ – τα οποία επενδύονται σε πραγματικές επιχειρήσεις και κάθε 3 μήνες είναι διαθέσιμα να τα πάρει πίσω ο Επενδυτής κατά 100%).

8) Εφάπαξ τοποθέτηση – παντοτινές αποδόσεις (κάθε ΕΘ που πληρώνεται μόνο μία φορά, γίνεται κομμάτι μιας υγιούς επιχείρησης, η οποία θα δημιουργηθεί μία φορά, αλλά θα υπάρχει για πάντα, θα κάνει τζίρους για πάντα και θα αποδίδει κάθε μήνα κέρδη στους ΚΕΘ – που θα την έχουν χρηματοδοτήσει εφάπαξ).

9) Ασυναγώνιστα τακτική καταβολή των αποδόσεων (οι αποδόσεις καταβάλλονται κάθε μήνα, χωρίς εξαιρέσεις, χωρίς ψιλά γράμματα).

10) Δεδομένες αποδόσεις (μολονότι το ποσοστό δεν είναι εγγυημένο, αυτή καθαυτή η ύπαρξη αποδόσεων είναι εγγυημένη, γιατί οι αποδόσεις δεν εξαρτώνται από το αν η Επιχείρηση είναι κερδοφόρος ή ζημιογόνος, καθώς αποτελούν σταθερά ποσοστό 4% επί του καθημερινού τζίρου της Επιχείρησης, όσο χαμηλός ή ψηλός κι αν είναι).

Η Πρόταση αυτή εμπεριέχει τόσο ανώτερα ποιοτικά στοιχεία, ώστε θεωρείται ήδη από οικονομικούς κύκλους ως εξαιρετικά πιθανό να κυριαρχήσει πλήρως στην παγκόσμια αγορά έως το τέλος της παρούσης δεκαετίας.

Αυτή τη στιγμή, πολύ πριν από το ευρύ πλήθος, έχεις τη δυνατότητα να μάθεις γι’ αυτή την Επενδυτική Πρόταση – και να την εκμεταλλευτείς από θέση ισχύος, όπως κρίνεις καλύτερα.

Αν λοιπόν επιθυμείς να προχωρήσεις, στείλε μας συμπληρωμένη την σχετική φόρμα

κάνοντας κλικ εδώ

 

Related posts